Πρόβα στην πλατεία

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.7.2020

Εικόνες από την πρόβα του χορευτικού δρώμενου «Squ-air» από την ομάδα aRttitude που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου και το Σάββατο 1 Αυγούστου στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό στις 7.30μμ.


Ξεκινώντας από την ταυτότητα της πλατείας ως χώρος συγκέντρωσης και συσσώρευσης ποικιλίας ανθρώπων και δράσεων, το συγκεκριμένο δρώμενο θα επιχειρήσει να προβάλει μέσα από την κινησιολογία διάφορες εικόνες, που θα σχετίζονται με τη χρήση της πλατείας, όχι μόνο από τις μάζες αλλά και από τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Χορογραφία: Εύη Παναγιώτου /Δραματουργία: Χριστίνα Ηλιάδου /Μουσική: Αντρέας Ροδοσθένους /Χορεύουν / Συνδημιουργούν: Ράνια Γλυμίτσα, Julia Brendle, Κατερίνα Τυλληρίδου, Στέφανη Παπαδοπούλου, Έλενα Γαβριήλ, Άντρια Μιχαηλίδου, Μάριον Ευσταθίου /Κοστούμια: Χρήστος Όθωνος, Liene Kalisz



Φωτογραφίες: Ελένη Παπαδοπούλου



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ