Έργα της Χάρις Επαμεινώνδα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Hara στο Τόκιο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 29.7.2020

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Hara στο Τόκιο παρουσιάζει την έκθεση Mercedes-Benz Art Scope 2018-2020. Από το 2003, το Μουσείο Hara συνεργάζεται με τη Mercedes-Benz Ιαπωνίας στο πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών Art Scope που καλεί νέους καλλιτέχνες από την Ιαπωνία και τη Γερμανία να ζήσουν και να εμπνευστούν σε ένα διαφορετικό πολιτιστικό περιβάλλον.


Το 2018, ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Tsuyoshi Hisakado στάλθηκε στο Βερολίνο για το πρόγραμμα 2018-2020 και από τη Γερμανία, η Κύπρια καλλιτέχνης Χάρις Επαμεινώνδα στάλθηκε στο Τόκιο το 2019. Αυτή η έκθεση παρουσιάζει τους καρπούς των αντίστοιχων εμπειριών τους, καθώς και νέα έργα από ένα προηγούμενο συμμετέχων στο Art Scope, τον Meiro Koizumi (Βερολίνο, 2010).

Όλοι οι καλλιτέχνες σχεδιάζουν να παρουσιάσουν ένα νέο έργο που σχολιάζει την τρέχουσα κατάσταση, που δημιουργήθηκε σε μια περίοδο κοινωνικών και σωματικών περιορισμών.

+ Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 23 Ιουλίου 2020 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2020. 

Εικόνα: Haris Epaminonda, Japan Diaries, still, 2020

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ