Oι καλύτερες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τα Mono Awards 2020

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 21.8.2020

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε μόλις για δεύτερη χρονιά και η οδηγία προς τους συμμετέχοντες ήταν πολύ απλή: η καλύτερη ασπρόμαυρη φωτογραφία σε οποιαδήποτε από τις τρεις κατηγορίες - άνθρωποι, ζώα και τοπία, κερδίζει. 



Turn to Dust, Νικητής από όλες τις κατηγορίες. Φωτ.: Bee Elle


Mια δυνατή εικόνα ενός άγριου ελέφαντα, μια εντυπωσιακή εικόνα ενός από τα πιο φωτογραφημένα κτίρια στη γη και μια εικόνα που τραβήχτηκε χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική τεχνική αιώνων έχουν επιλεγεί ως νικητές στα Mono Awards 2020.


Saltmarsh Gallop, 3η θέση - κατηγορία Ζώα. Φωτ.: Robin Moon



Long Legs, 4η θέση - κατηγορία Ζώα. Φωτ.: Ron Lovatt



Seadragon, 5η θέση - κατηγορία Ζώα. Φωτ.: Scott Portelli


Ο διαγωνισμός που διεξάγεται στην Αυστραλία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά και προσέφερε ένα χρηματικό έπαθλο $12.000. Στην κατηγορία Ζώα, η εικόνα του φωτογράφου Bee Elle, Turn to Dust, που τραβήχτηκε στη Νότια Αφρική, επιλέχθηκε ως ο μεγάλος νικητής μεταξύ όλων των κατηγοριών.


Wendy, Νικητήρια φωτογραφία στην κατηγορία Άνθρωποι. Φωτ.: Brence Coghill



Adorable Babies, 2η θέση - κατηγορία Άνθρωποι. Φωτ.: Xiaolian Zhang



At the Beach, 3η θέση - κατηγορία Άνθρωποι. Φωτ.: Jill Velinos



Skipping, 4η θέση - κατηγορία Άνθρωποι. Φωτ.:Karen Waller



Forgotten, 5η θέση - κατηγορία Άνθρωποι. Φωτ.: Julia Howe


Ο διαγωνισμός κρίθηκε από μια ομάδα οκτώ επαγγελματιών φωτογράφων, που επιλέχθηκαν για την εμπειρία τους στην ασπρόμαυρη φωτογραφία.


La Tour Eiffel, Νικητής στην κατηγορία Τοποθεσίες. Φωτ.: Liz Barker



Traindream, 2η θέση - κατηγορία Τοποθεσίες. Φωτ.: Mark Davidson



Open-Air Market, 4η θέση - κατηγορία Τοποθεσίες. Φωτ.: Xiaolian Zhang



Long Walk, 5η θέση - κατηγορία Τοποθεσίες. Φωτ.: Clement Chua


Πηγή: LiFO

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ