Στις 27, 28 και 29 Αυγούστου το 17ο "Καλοκαιρινό" από τη Νέα Κίνηση

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 24.8.2020

Το 17ο "Καλοκαιρινό"- dance performances and videos από τη Νέα Κίνηση μεταφέρεται στις 27, 28 και 29 Αυγούστου στη Στέγη Σύγχρονου Χορού Λεμεσού.


Με βάση τα διατάγματα που αφορούν τις παραστάσεις, είμαστε αναγκασμένοι να μεταφέρουμε το 17ο Καλοκαιρινό σε θεατρικά οργανωμένους χώρους, έτσι ώστε να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία του κοινού και των καλλιτεχνών που συμμετέχουν. Με μεγάλη μας λύπη "κλείνουμε" τα έργα μας φέτος σε συμβατικό χώρο, αφού αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας, οι εξελίξεις είναι αναπάντεχες και απρόοπτες και δυστυχώς μας ξεπερνούν. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με όσες δυνατότητες έχουμε για την πραγματοποίηση της φετινής διοργάνωσης και ελπίζουμε ότι θα μας στηρίξετε και φέτος με την παρουσία σας. Σας περιμένουμε!

Απαραίτητη η κράτηση (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων) στο ‎99-669476.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ