ΣΟΚ: Ανακοίνωση σχετικά με τα νέα έκτακτα μέτρα

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.10.2020

Μετά από την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων ασφάλειας που καθορίζουν τον μέγιστο αριθμό ατόμων για εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους σε 75, και η οποία επηρεάζει τις συναυλίες μας σε Λευκωσία και Λεμεσό, έχουμε μελετήσει συλλογικά και διεξοδικά όλους τους πιθανούς χειρισμούς κι έχουμε καταλήξει στην πιο κάτω ευνοïκότερη - για το κοινό μας πρωτίστως - απόφαση.


Όσον αφορά στην σημερινή μας (15/10) συναυλία στο Θέατρο Παλλάς με τίτλο «Κλασικά Αριστουργήματα», επειδή μέχρι την ανακοίνωση των μέτρων ο αριθμός των προκρατημένων εισιτηρίων ξεπερνούσε τα 75, έχουμε αποφασίσει όπως δεχτούμε στο θέατρο τις 75 κρατήσεις που έγιναν νωρίτερα στο σύστημα διαδικτυακής πώλησης. Όσες κρατήσεις έγιναν μετά τη συμπλήρωση του αριθμού αυτού, δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να τις ακυρώσουμε, και βεβαίως θα προχωρήσουμε σε επιστροφή των εξόδων. Οι λειτουργοί του ιδρύματος θα έρθουν σε επαφή με τα επηρεαζόμενα μέλη του κοινού.

Επιπρόσθετα, οι επηρεαζόμενες συναυλίες Οκτωβρίου «Κλασικά Αριστουργήματα» και «Αυτοκρατορικό» θα μεταδοθούν σε streaming από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου (Cyprus Symphony Orchestra), το οποίο θα είναι διαθέσιμο για θέαση για 30 μέρες. Το streaming θα αναρτηθεί εντός της βδομάδας μετά τις συναυλίες.

Η μουσική δε σταματα, η ορχήστρα συνεχίζει να προσφέρει στα θέατρα παρα τις δυσκολίες!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ