Το τρέηλερ της ταινίας "Jiu Jitsu"

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.10.2020

Κυκλοφόρησε το τρέηλερ της ταινίας Jiu Jitsu με πρωταγωνιστή τον Nicholas Cage τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο τον Ιούνιο του 2019. Πρόκειται για την πρώτη Χολιγουντιανή ταινία που γυρίστηκε στο νησί κάτω από το σχέδιο κινήτρων για την προώθηση της οπτικοακουστικής βιομηχανίας  την οποία σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λογοθέτης.








Η ιστορία αφορά έναν κομήτη ο οποίος περνάει κάθε έξι χρόνια από τη Γη, ανοίγει μία χρονοπύλη και κατεβαίνει ο εξωγήινος ο οποίος στοχεύει στην καταστροφή της Γης. Για την αντιμετώπιση του εξολοθρευτή Μπραξ εκπαιδεύονται δώδεκα πολεμιστές jiu-jitsu στη Βιρμανία. Σε αυτήν την πολεμική αναμέτρηση είναι αρκετοί αυτοί που σκοτώνονται, ενώ στο τέλος επιβιώνει ο πρωταγωνιστής της ταινίας Άλεν Μούσι (Alain Moussi). Ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) λειτουργεί ως ο φύλακας άγγελος του Άλεν καθώς είναι αυτός που του μαθαίνει τα ιδιαίτερα κόλπα ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον ανεπιθύμητο εισβολέα.

Σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν στο Μάμμαρι, σε περιοχές της Λεμεσού, της Πάφου καθώς και στο Κάβο Γκρέκο και στο Λιοπέτρι σε διάστημα έξι εβδομάδων. Αφετηρία αυτής της περιπέτειας υπήρξε το «Cyprus Film Summit» που έγινε τον Οκτώβριο του 2018. Στο πλαίσιο του συνεδρίου αυτού, παραγωγοί ανά το παγκόσμιο ξεναγήθηκαν στη διάρκεια δύο ημερών σε διάφορα μέρη της Κύπρου, έτσι ώστε να εντοπίσουν πιθανές τοποθεσίες κινηματογράφησης και κατ’ επέκταση δημιουργίας ταινιών στο νησί. Ανάμεσα στους φιλοξενούμενους ήταν και οι συγκεκριμένοι παραγωγοί της ταινίας «Jiu Jitsu», οι οποίοι γνωρίζοντας την Κύπρο δεν έκρυψαν την προθυμία τους να δημιουργήσουν την επόμενή τους παραγωγή, όπως κι έγινε.

Την διανομή της ταινίας ανέλαβε η Paramount Home Entertainment και στις 20 Νοεμβρίου 2020 θα είναι διαθέσιμη σε διαδικτυακές πλατφόρμες στις ΗΠΑ και Καναδά.









Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ