Για το Υφ. Πολιτισμού ενημέρωσε το ΔΣ του Ιδρ. Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, ο ΥΠΠΑΝ.

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.11.2020

Για την προετοιμασία του νομοσχεδίου και τις διαδικασίες για τη σύσταση και λειτουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού, ενημέρωσε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, σε χθεσινή συνάντηση τους, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, στη διάρκεια της συνάντησης έγινε, επίσης, ενημέρωση για τη λειτουργία της ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής από αντιπροσωπευτικούς φορείς των διαφόρων πολιτιστικών δραστηριοτήτων σχετικά με τη θεσμοθέτηση της ιδιότητας του καλλιτέχνη και εργαζομένων στον χώρο της πολιτιστικής δημιουργίας.

Ακολούθησε συζήτηση και καταγράφηκαν απόψεις και εισηγήσεις από την πλευρά της Συμφωνικής Ορχήστρας σχετικά με το Υφυπουργείο Πολιτισμού και τη μελλοντική λειτουργία του Ιδρύματος, όπως και σχετικά με κάποια θέματα που απασχολούν σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΧΡ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ