Νέο σινγκλ από την Eleni Era

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.2.2021

Το πρώτο single της Eleni Era «Who You Are» κυκλοφορεί στις 19 Φεβρουαρίου. Το τραγούδι εκφράζει μια διηγητική διάθεση γεμάτη μελαγχολικό πλούτο και αξιοπρέπεια, αποκαλύπτοντας την ανάγκη της μουσικού να αγκιστρωθεί από την διαδικασία αυτοαποδοχής στην οποία βρίσκεται. Η ίδια εξηγεί, «’Όλα όσα ψάχνουμε βρίσκονται βαθιά μέσα μας και ήτανε πάντα εκεί. Και αν επιτέλους δούμε τον εαυτό μας με ανιδιοτελή αγάπη, τότε θα καταλάβουμε πραγματικά ποιοι είμαστε.»


Η κυκλοφορία του δεύτερου της δίσκου «Younger Heart» έχει ήδη ανακοινωθεί για τις 31 Μαρτίου και ο δίσκος προπωλείται από τον εξής σύνδεσμο https://www.louvanarecords.com/youngerheart

«Το άλμπουμ Younger Heart στέκεται στον ορίζοντα δύο χρονικών περιόδων. Πρώτο, παρουσιάζει μια παλέτα προηγούμενων αποχρώσεων της καρδιάς μου, τον ενθουσιασμό, την αφέλεια, τον καταστροφικό πόνο, αλλά και τη μαγευτική, παθιασμένη αγάπη μιας νέας καρδιάς. Τα μισά τραγούδια του άλμπουμ περιγράφουν διαφορετικά στάδια σε μια περίπλοκη σχέση του παρελθόντος. Δεν ήμουν έτοιμη να αγκαλιάσω αυτό το κεφάλαιο και να δεχτώ τις αλλαγές που έφερε στον εαυτό μου μέχρι τώρα. Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ ήταν ένα σημείο καμπής και μια θεραπευτική συνεδρία, όπως το «περπάτημα σε σπασμένα γυαλιά προς τον ήλιο», όπως καταλήγω στο τραγούδι «Mirror». Τα υπόλοιπα τραγούδια γράφτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια και είναι τραγούδια ελπίδας, συμπόνιας, ενότητας, μιας νέας αυγής.»



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ