7η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Θεάτρου 2021 | 5-9 Ιουλίου 2021

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 31.3.2021

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Θεάτρου 2021, που διοργανώνει η Σύνοδος των Θεάτρων της Ευρώπης (ETC European Theatre Academy 2021) για έβδομη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί –ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας– είτε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ d’Avignon στη Γαλλία είτε σε ένα ειδικό διαδικτυακό περιβάλλον, από Δευτέρα 5 έως Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.


Θα προσφέρει masterclasses και την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες του θεάτρου να εργαστούν σε έργα τους με μέντορες, εστιάζοντας στις διάφορες πτυχές της επιμέλειας και της διαχείρισης διεθνών θεατρικών συνεργασιών, καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης με άλλους νέους επαγγελματίες του θεάτρου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ