Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει τον πολιτισμό

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 30.7.2021

Ο Δήμος Λευκωσίας απευθύνει πρόσκληση σε πολιτιστικούς φορείς, ιδρύματα, μουσεία για υποβολή των προτάσεων τους που αφορούν δράσεις και προγράμματα πολιτιστικού περιεχομένου που θα πραγματοποιηθούν εντός 2021 (μεταξύ Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου) και το 2022.


Δράσεις που αφορούν τη τέχνη, το θέατρο, τη μουσική, το χορό και γενικότερα κάθε μορφή έκφρασης βρίσκουν αρωγό το Δήμο ο οποίος έχει εντάξει στις προτεραιότητες του την προαγωγή του πολιτισμού. Ο Δήμος με την απόφασή του αυτή στηρίζει παράλληλα τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και φορείς του πολιτισμού που έχουν πληγεί από την πανδημία του COVID 19.

Η γνωστοποίηση του προγράμματος του κάθε φορέα δύναται να στηριχθεί με τους πιο κάτω τρόπους:
1. Διάχυση / κοινοποίηση της δράσης στην ιστοσελίδα του Δήμου
2. ή και παροχή αιγίδας
3. ή και φιλοξενία δράσεων σε υπαίθριους χώρους όπως στην Πλατεία Φανερωμένης, Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας και άλλους διαθέσιμους χώρους.

Ο Δήμος Λευκωσίας, λόγω της πανδημίας, αποφάσισε όπως στηρίξει επιπρόσθετα και δράσεις ψηφιακού πολιτισμού για παιδιά και εφήβους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δράσεων είναι η 31η Αυγούστου 2021.

Οι προτάσεις θα πρέπει να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου municipality@nicosiamunicipality.org.cy με θέμα: Πρόσκληση για την υποβολή πολιτιστικών δράσεων για τα έτη 2021 - 2022 και να δηλώνουν άτομο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Πολιτιστική Υπηρεσία Δήμου Λευκωσίας - Τηλέφωνα: 22 797693 / 22 797694

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ