Ανακοίνωση: Παιδική Χορωδία Δήμου Λευκωσίας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.9.2021

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει την επαναλειτουργία της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Λευκωσίας για παιδιά 6 - 17 ετών και καλεί όλα τα παιδιά που αγαπούν το τραγούδι ή επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε αυτό, να ενταχθούν στην όμορφη μουσικο-παρέα μας.


Την Παιδική Χορωδία του Δήμου Λευκωσίας θα διευθύνει η μουσικός - μαέστρος Ανθή Παπαφιλίππου, θέτοντας υψηλούς στόχους όσον αφορά την ανάπτυξη του παιδικού χορωδιακού τραγουδιού και την ενεργή συμμετοχή των παιδιών στα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας. Βοηθός Χορωδίας ο μουσικός Αβραάμ Κοντός.

Ακροάσεις Μελών: Από το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ολόκληρο το μήνα Σεπτέμβριο κατόπιν συνεννόησης με τη μαέστρο.

Έναρξη Προβών: Από το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο, στις 2:00 - 3:30μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας».

Συμμετοχή δωρεάν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 - 388892 (Ανθή Παπαφιλίππου)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ