Θεατρικό Μουσείο Κύπρου: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για ψηφιακά έργα μικρής διάρκειας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 1.2.2022

Ανοιχτή πρόσκληση προς καλλιτέχνες απευθύνει το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου, για προτάσεις δημιουργίας ψηφιακών έργων μικρής διάρκειας, με αφορμή τους εορτασμούς για τα δεκάχρονα του.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος είναι να δημιουργηθούν μικρής διάρκειας βίντεο με θεματική εμπνευσμένη από το χώρο, τα εκθέματα του μουσείου, τους ανθρώπους, τις παραστάσεις ή την ιστορία του κυπριακού θεάτρου, με αφετηρία την καλή γνώση του θεάτρου και τον εορτασμό των δεκάχρονων του Μουσείου.

Από τις προτάσεις που θα υποβληθούν, θα επιλεγούν μέχρι και τέσσερις, που θα επιχορηγηθούν με χρηματικό ποσό των 500 ευρώ έκαστη και θα παρουσιαστούν, τόσο διαδικτυακά, όσο και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα γίνουν για τα δεκάχρονα του μουσείου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν παρουσίαση της ιδέας, σύντομη περίληψη, ονόματα συνεργατών, διάρκεια βίντεο, καθώς και χρόνο υλοποίησης (το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου).

Προθεσμία υποβολής προτάσεων ορίστηκε η 28η Φεβρουαρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση theatre.museum@cytanet.com.cy, με τα ακόλουθα στοιχεία: Τίτλος, σύντομη περιγραφή, τόπος, τρόπος, χρόνος υλοποίησης και συντελεστές με σύντομα βιογραφικά.

Τα τελικά έργα μπορούν να παραδοθούν και με τη μορφή ηλεκτρονικού συνδέσμου, το αργότερο μέχρι τις 15 Μαρτίου ενώ για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 25343464.

ΚΤΠΕ / ΣΚ / ΗΦ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ