The Book Club/Λέσχη Βιβλίου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.2.2022

Το The Book Club (Λέσχη Βιβλίου) είναι μια σειρά από εργαστήρια κριτικής σκέψης που θα φιλοξενεί και θα μεσολαβεί η Quintessentially Queer. Ως ζωντανός οργανισμός που αναπνέει, η γνώση διαμορφώνεται από τις εμπειρίες και τις ανταλλαγές στις οποίες υποβάλλουμε τον εαυτό μας. Σε έναν εναλλακτικό τρόπο διεξαγωγής έρευνας, το The Book Club θα συνδυάσει διαφορετικά σκέλη πολιτισμού, θεωρίας και φιλοσοφίας με έναν κριτικά αναλυτικό τρόπο, για να πυροδοτήσει συζήτηση, επανεξέταση, έμπνευση, δημιουργία και οικοδόμηση συλλογικότητας.


Όσοι θέλουν να συμμετέχουν, μπορούν να εγγραφούν και να διαβάσουν κείμενα που θα δοθούν εκ των προτέρων. Μπορούν επίσης να παρευρεθούν χωρίς να έχουν κάνει τις αναγνώσεις, αλλά η συζήτηση δεν θα είναι τόσο γόνιμη.

Δεν απαιτείται συγκεκριμένο ακαδημαϊκό/γνωστικό υπόβαθρο για τη συμμετοχή, εκτός από την επιθυμία να μάθετε νέα πράγματα και η αγάπη να μελετάτε.

Τα κείμενα θα συζητηθούν με ανοιχτό τρόπο συνομιλίας μετά από μια σύντομη παρουσίαση/ανάλυση από τον διαμεσολαβητή. Τα κείμενα θα είναι κυρίως στα αγγλικά και η γλώσσα συνομιλίας θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις. Μπορείτε να κάνετε όσες ερωτήσεις θέλετε και να κάνετε όσες παρατηρήσεις θέλετε (αρκεί να πάρουν σειρά και οι άλλοι). Λάβετε υπόψη: αυτός είναι ένας γενναίος χώρος, επομένως δεν θα γίνει ανεκτή κρίση, ντροπή ή οποιοδήποτε είδος μίσους.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται κάθε δύο εβδομάδες, κάθε άλλη Δευτέρα στη Λεμεσό και κάθε άλλη Πέμπτη στη Λευκωσία και η καθεμία θα ασχολείται με διαφορετικό θέμα ανεξάρτητα.

Οι συνεδρίες θα βασίζονται σε δωρεές, με προτεινόμενη δωρεά 5 ευρώ.

Σχεδιασμός αφίσας: Σταυρούλα Γρηγορίου

* ΛΕΥΚΩΣΙΑ:Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 και κάθε άλλη Πέμπτη στις 7.30μμ στο DriveDrive, οδός Σαπφούς 6, Παλιά Λευκωσία. ΛΕΜΕΣΟΣ: Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και κάθε άλλη Δευτέρα στις 7.30μμ στο. Tapper, οδός Ελευθερίας 62, Λεμεσός.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα Quintessentially Queer στο facebook, facebook.com/quintessentiallyqueer/


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ