Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, ο Γκούντερ Νέουχολντ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.2.2022

Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου είναι ο Γκούντερ Νόιχολντ.


Ανακοίνωση του Ιδρύματος Συμφωνικής Ορχήστρας  Κύπρου αναφέρει ότι "κατόπιν προκήρυξης που έγινε για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή – Μαέστρου της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, και μετά από μεγάλο αριθμό αιτήσεων και πολλαπλών σταδίων διαδικασίας επιλογής, τη θέση έλαβε ο διεθνούς φήμης μαέστρος, Γκούντερ Νόιχολντ".

Προσθέτει ότι "πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία και τιμή για την ορχήστρα και τη χώρα μας, να έχει τέτοιας εμβέλειας προσωπικότητες στον χώροτης Μουσικής και του Πολιτισμού γενικότερα".

Σημειώνεται ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί Διάσκεψη Τύπου στην παρουσία του Μαέστρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ