Αναβάλλεται η παράσταση "1984" της Νέας Σκηνής του ΘΟΚ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.2.2022

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ενημερώνει το κοινό ότι όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις της παραγωγής της Νέας Σκηνής 1984 για την τρέχουσα περίοδο αναβάλλονται. Η παραγωγή μετατίθεται για το φθινόπωρο του 2022, με την έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν (2022-2023).


Η αναβολή οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας που οδήγησαν σε συνεχόμενες μεταθέσεις της αρχικής πρεμιέρας και κατέστησαν αδύνατη την πραγματοποίηση ενός πλήρους κύκλου παραστάσεων εντός των χρονικών ορίων του φετινού προγραμματισμού.


Οι θεατές που έχουν προκρατήσει ή αγοράσει εισιτήρια παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο boxoffice@thoc.org.cy ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο 77 77 27 17 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30 & 16:00-18:00) για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους.


Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου απολογείται για την προκληθείσα ταλαιπωρία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ