Η Μαρίνα Σάττι στο φεστιβάλ Φέγγαρος

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.4.2022

Το μουσικό φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει φέτος στις 28 με 30 Ιουλίου στον Κάτω Δρυ μετά από δύο χρόνια διάλειμμα. Η ομάδα του Φεστιβάλ ανακοίνωσε στα ΜΚΔ την πρώτη headliner του φεστιβάλ, την ελληνίδα Μαρίνα Σάττι.


Τέσσερα χρόνια μετά τη σαρωτική επιτυχία του σινγκλ της «Μάντισσα», η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια μακρά λίστα παραστάσεων σε όλη την Ευρώπη πριν γίνει η μόνη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που εμφανίστηκε ζωντανά στο μουσικό σταθμό στο Σιάτλ, KEXP. Πρόσφατα κατέκτησε για άλλη μια φορά την κορυφή των τσαρτ του YouTube με το νέο της τραγούδι «Πάλι». Το κοινό έσπευσε να υποδεχτεί το επόμενο σινγκλ της «Πόνος Κρυφός», που έκανε πρεμιέρα στη μουσική πλατφόρμα COLORS -πρώτη φορά για ελληνίδα καλλιτέχνη- με τον ίδιο ενθουσιασμό προτού η Σάττι κατακτήσει ένα ακόμη επίτευγμα ως η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έκανε πρεμιέρα στην ιστοσελίδα NOWNESS με το video clip για το παραδοσιακό κομμάτι «Γιατί πουλί μου ». Η Σάττι θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της αργότερα φέτος.

Πληροφορίες/Εισιτήρια: www.fengaros.com

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ