Χάρι Κόννικ Τζούνιορ και Μίρα Σορβίνο στην Κύπρο για τη νέα ταινία της Στελάνα Κληρής

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 29.4.2022

Ο Χάρι Κόννικ Τζούνιορ (Dolphin Tale) και η Μίρα Σορβίνο(Shining Vale) πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη ρομαντική κομεντί The Islander, της Κύπριας σκηνοθέτιδας Στελάνα Κλήρης, η οποία έχει επίσης επιλέξει τη νεοφερμένη Άλι Φουμίκο Ουίτνυ(The Road Dance).


Τα γυρίσματα της ταινίας που θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στην Κύπρο ακολουθούν έναν μουσικό (Κόννικ Τζ.) καθώς μετακομίζει, στα τυφλά, σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στην άκρη ενός γκρεμού σε ένα νησί, μόνο για να ανακαλύψει ότι το νέο του σπίτι έχει μια κακή φήμη. Μέσα από μια σειρά από γοητευτικές αναποδιές, αποδεικνύεται ότι η αγάπη μπορεί να βρεθεί ακριβώς εκεί που την άφησε.

Η Κλήρης θα σκηνοθετήσει από το δικό της σενάριο και θα είναι παραγωγός μαζί με τους Κιθ Άρνολντ και Στίβεν Σαπίρο. Το έργο αναλαμβάνει η Uinta Productions (Tommy’s Honour) και η Meraki Films της Κλήρης με έδρα την Κύπρο, σε συνεργασία με την Das Films (The November Man), με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και του προγράμματος κινήτρων της Κυπριακής Επιτροπής Κινηματογράφου. Η ταινία θα περιλαμβάνει επίσης πρωτότυπα τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσε ο Κόννικ.

Η Σορβίνο είναι βραβευμένη με Όσκαρ και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί μαζί με την Κόρτνεϊ Κοξ και τον Γκρεγκ Κινίαρ στην κωμική σειρά τρόμου του Starz, Shining Vale. Η ηθοποιός έχει επίσης εμφανιστεί σε σειρές όπως American Crime Story, Hollywood, Modern Family, Condor και Falling Skies. Αξιοσημείωτες ταινίες περιλαμβάνουν After We Fell, Stuber, Reservation Road, Summer of Sam, Mimic, Romy and Michele's High School Reunion, Mighty Aphrodite και Quiz Show. Σύντομα να πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τζιμ Καβίζελ, τον Μπιλ Καμπ και άλλους στην ταινία του Αλεχάντρο Μοντεβέρντε, Sound of Freedom.

Άλλες επερχόμενες ταινίες με τη Ουίτνυ περιλαμβάνουν το δράμα του Richie Adams, The Road Dance και το θρίλερ του Brandon Murphy, Snow Valley.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ