Στα Λεύκαρα θα διεξαχθεί φέτος το 6ο Αγροτικό Φεστιβάλ Πολιτισμού

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.5.2022

Στα Λεύκαρα θα διεξαχθεί φέτος το 6ο Αγροτικό Φεστιβάλ Πολιτισμού και γι’ αυτό ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών επισκέφθηκε τον Δήμο για συνάντηση με τον Δήμαρχο.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών αναφέρεται ότι ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών Ανδρέας Κυπριανού συνοδευόμενος από το Βοηθό Επίτροπο Ανδρέα Ευαγγέλου και άλλα στελέχη του Οργανισμού, επισκέφθηκαν τον Δήμο Λευκάρων, όπου είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο Σοφοκλή Σοφοκλέους και το Δημοτικό Γραμματέα Χριστόδουλο Χατζηαδάμου.


Προστίθεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 6ου Αγροτικού Φεστιβάλ Πολιτισμού, το οποίο για φέτος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, αποφασίστηκε όπως διεξαχθεί στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στα Λεύκαρα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση «όπως ήταν και η αρχική υπόσχεση του Επιτρόπου, το φεστιβάλ μεταφέρεται στην ύπαιθρο και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική επαρχία της Κύπρου».


(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΘΝΕ)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ