50 Χρόνια Σκηνογραφίας του Κώστα Καυκαρίδη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 1.6.2022

Κυκλοφόρησε πρόσφατα η έκδοση ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΥΚΑΡΙΔΗΣ - 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ με 750 έγχρωμες και μαυρόασπρες φωτογραφίες από έργα που σκηνογράφησε στον ΘΟΚ, στο ΣΑΤΙΡΙΚΟ και σε άλλα θέατρα. Σκηνές από παραστάσεις, σκηνικά, κοστούμια και αφίσες. Μέσα από τις φωτογραφίες των παραστάσεων παρελαύνουν πάνω από 300 ηθοποιοί και άλλοι συντελεστές. Επίσης για τις άλλες δραστηριότητές  του στην ίδρυση του Σατιρικού Θεάτρου, της Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρος Καυκαρίδης, στην ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου Βλαδίμηρος Καυκαρίδης, εκθέσεις ζωγραφικής, η έκδοση του θεατρικού περιοδικού ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ, η ίδρυση της Γκαλερί ΑΜΟΡΓΟΣ, η 30χρονη  συνεργασία του με το Τουρκοκυπριακό Θέατρο και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα της καριέρας του.


Το βιβλίο πωλείται στο Βιβλοπωλείο ΠΑΡΓΑ σε όλες τις πόλεις και στο ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ.





Παρουσίαση


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αναγέννησης Παλλουριώτισσας και το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας παρουσιάζουν το βιβλίο: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΥΚΑΡΙΔΗΣ - 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ, την Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στο Οίκημα της Αναγέννησης.


Σύντομοι χαιρετισμοί θα γίνουν από τους:


Χρίστο Χριστοφίδη, Βουλευτή, Επαρχιακό Γραμματέα ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας


Πανίκο Μιχαηλίδη, Πρόεδρο Δ.Σ. Αναγέννησης Παλλουριώτισσας


Μενέλαο Μενελάου, Πρόεδρο Δ.Σ. Ινστιτούτου Ερευνών Προμηθέας


Το έργο του Κώστα Καυκαρίδη θα παρουσιάσουν οι φίλοι και συνεργάτες του Γιασάρ Ερσόυ, σκηνοθέτης και ιδρυτής του Τουρκοκυπριακού Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας και


Χρίστος Ζάνος, σκηνοθέτης και συνιδρυτής του Σατιρικού Θεάτρου.


Θα ακολουθήσει κοκτεϊλ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ