Απεβίωσε ο πρώην μπασίστας των Bon Jovi, Άλεκ Τζον Σατς

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.6.2022

Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών ο Άλεκ Τζον Σατς, ιδρυτικό μέλος και ο πρώτος μπασίστας του διάσημου συγκροτήματος Bon Jovi.


"Ο Άλεκ ήταν πάντα ατίθασος και γεμάτος ζωή. Σήμερα αυτές οι ιδιαίτερες αναμνήσεις φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπό μας και δάκρυα στα μάτια. Θα μας λείψει πολύ", αναφέρεται στην ανάρτηση των Bon Jovi στο Twitter.



Ο μπασίστας ήταν στο συγκρότημα από το 1983 ως το 1994, την περίοδο δηλαδή μεγάλων επιτυχιών όπως "You Give Love a Bad Name", "Livin' on a Prayer" και "Bad Medicine".

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του, πού και από τι πέθανε.

(ΚΥΠΕ/ΓΠΕ/ΑΑΡ/ΓΒΑ)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ