CCDF: Ακυρώνεται η αποψινή παράσταση λόγω δημόσιου πένθους για τον θάνατο της Υπ. Ζέτας Αιμιλιανίδου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.6.2022

Η αποψινή παράσταση «Romeo, Romeo, Romeo» ακυρώνεται λόγω της κήρυξης δημοσίου πένθους για το θάνατο της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου.


Μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου κηρύσσεται από σήμερα τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο της υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου. Το 23ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση αναφέρει επίσης πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την αποψινή παράσταση, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του θεάτρου για να λάβουν αποζημίωση (Τηλ: 77777745 - Δευτ. - Παρ. 10:00-15:00 και δύο ώρες πριν την έναρξη των παραστάσεων).

Δείτε την ανάρτηση:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ