Η Τζούλια Γκάρνερ θα υποδυθεί τη βασίλισσα της ποπ στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της Μαντόνα

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.6.2022

Από τότε που η Μαντόνα ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε μια αυτο-σκηνοθετημένη βιογραφική ταινία, οι φήμες έχουν φουντώσει για το ποια θα υποδυθεί τη βασίλισσα της ποπ. Για ένα διάστημα, φαβορί ήταν η Alexa Demie της Euphoria, ενώ τα ονόματα της Florence Pugh του Don’t Worry Darling και της Odessa Young ακούστηκαν επίσης στην παραγωγή.


Τώρα, όμως, φαίνεται ότι η Μαντόνα βρήκε την ιδανική της Madonna, προσφέροντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Τζούλια Γκάρνερ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Variety, η ηθοποιός της σειράς Ozark και Inventing Anna αναδείχθηκε το φαβορί ανάμεσα σε δώδεκα υποψήφιες και αναμένεται να αποδεχτεί την προσφορά (ποιος δεν θα το έκανε;).

Η ίδια η βιογραφική ταινία λέγεται ότι «μεταφέρει το απίστευτο ταξίδι της ζωής μου ως καλλιτέχνης, μουσικός, χορεύτρια – άνθρωπος, που προσπαθεί να βρει το δρόμο της σε αυτόν τον κόσμο», είπε η Μαντόνα στην αρχική της ανακοίνωση. «Το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική μου δίνει ώθηση και η τέχνη με κράτησε ζωντανή».

ΠΗΓΗ:Dazeddigital.com

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ