
Ο Χρήστος Πολυμενάκος στο Pop Up Festival: Is this my city?
Δημοσιεύθηκε 07.10.2013

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Pop Up, το οποίο μπαίνει στην τρίτη εβδομάδα πραγματοποίησής του με νέα σειρά εκδηλώσεων, η εγκατάσταση του performance writer Χρήστου Πολυμενάκου, είναι μια καινούρια και καθόλου συχνή δράση που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε –και να μάθουμε- στο φεστιβάλ.
Οι λέξεις και οι εικόνες υπάρχουν με τέτοιο τρόπο και συχνότητα στη ζωή μας που τα παίρνουμε ως δεδομένα και ανυπέρβλητα, παντοδύναμα και αθάνατα. Το Performance Writing αμφισβητεί αυτά τα χαρακτηριστικά και ανοίγει ένα προκλητικά απεριόριστο μωσαϊκό τρόπων επικοινωνίας με τον κόσμο.
Tags
Τελευταία νέα
«Ανάγκη για διάλογο και θεσμική στήριξη»: Τοποθετείται ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου για τη Μπιενάλε
07.06.2025

Fisherwomxn (συν-εκδότριες): «Εν αποδεχόμαστε τούτην την απαράδεχτη πράξη λογοκρισίας» - Στο πλευρό της ομάδας της Μπιενάλε
06.06.2025

Χριστοδουλίδης: Απαράδεκτο το βιβλίο της Κυπριακής συμμετοχής στην Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής - Τι είπε για Κασσιανίδου
05.06.2025
