Mετά την επιτυχημένη σειρά παραστάσεων πέρσι στην Λεμεσό και την συμμετοχή στο 5o Βοb Theatre Festival στην Αθήνα, η παράσταση «Βlame It Οn Me» επιστρέφει στην Λευκωσία.
Η πρώτη παράσταση θα δοθεί στις 16 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 17, 18, 19 και 21 Νοεμβρίου, στις 20:30 στο Φυτώριο Εικαστικής Καλλιέργειας [Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας - πίσω από την Βουλή των Αντιπροσώπων].
Το έργο επικεντρώνεται και διερευνά την ντροπή, τον εξευτελισμό, την ταπείνωση, ως διαδικασίες και ως συναισθήματα που απορρέουν μέσα από την ανθρώπινη δράση σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Το Blame It On Me, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μια σπουδή στην ανθεκτικότητα που απέκτησε σήμερα ο άνθρωπος απέναντι στη ντροπή και τον εξευτελισμό.
Παραγωγή: Nothing To Declare/ www.alexisvassiliou.com
+ Πληροφορίες και κρατήσεις 99736040 και 22681088. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η κράτηση θεωρείται απαραίτητη.
Το Φυτώριο Εικαστικής Καλλιέργειας/Oίκημα του Σωματείου Εικαστικών Καλλιτεχνών - ΕΙ.ΚΑ (Κύπρου) βρίσκεται στην οδό Νεχρού 2, Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας.