Η Ατζέντα του Σ/Κ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ Δημοσιεύθηκε 26.1.2018
Karita Mattila in the title role of Puccini's "Tosca." Photo: Ken Howard/Metropolitan Opera Taken during the rehearsal at the Metropolitan Opera on September 11, 2009.

Θέατρο, Κινηματογράφος, Μουσική, Τέχνη, σε περιμένουν κι αυτό το Σαββατοκύριακο, με πολλές εκδηλώσεις:




Σάββατο 27 Ιανουαρίου:



  • Εργαστήρι: Γλυπτική και Αρνητικός Χώρος: Σε αυτό το εργαστήρι θα ερευνήσετε τις αισθητικές και εννοιολογικές ικανότητες του αρνητικού χώρου χρησιμοποιώντας γύψο. Στο Μουσείο Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα, στις 10:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62275" ev_uxval="1" ]





  • Το Θέατρο Δέντρο παρουσιάζει “τα Ψηλά Βουνά” του Ζαχαρία Παπαντωνίου σε σκηνοθεσία – θεατρική απόδοση των Αλέξανδρου Αχτάρ και Παναγιώτη Μπρατάκου, στις 16:00.Το πιο πολυδιαβασμένο παιδικό ανάγνωσμα στην Ελλάδα, τα περίφημα «Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου θα παρουσιαστεί σε θεατρική διασκευή με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62527" ev_uxval="1" ]





  • Με το εκπληκτικό έργο του Πουτσίνι, Τόσκα, συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα The Met Live in HD της σεζόν 2017-2018. Στο θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό, στις 19:55.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="61897" ev_uxval="1" ]





  • Κινηματογράφος: Φιλιά εις τα παιδιά, του Βασίλη Λουλέ. Πέντε μικρά Εβραιόπουλα στην Ελλάδα της Γερμανικής Κατοχής που σώθηκαν από το θάνατο χάρις σε οικογένειες Χριστιανών, πέντε «κρυμμένα παιδιά» που έζησαν μέσα στην απόλυτη σιωπή, αφηγούνται τις ιστορίες τους. Στο Cine Studio/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στις 20:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62427" ev_uxval="1" ]





  • "Ξωτικά και άλλα Δαιμόνια": Η Μαρίνα Κατσαρή, ο David Faure Brac, η Christine Giraud, ο Bαγγέλης Γέττος και ο Ευαγόρας Μπεκιάρης συναντιούνται στην Λευκωσία και προσκαλούν τις φίλες και τους φίλους τους σε μία μοναδική ιρλανδική μουσικο-αφηγηματική εμπειρία, στην αίθουσα Καστελιώτισσα στη Λευκωσία, στις 20:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62029" ev_uxval="1" ]





  • Η παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας, "Στέλλα Κοιμήσου" που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια και προκάλεσε έντονες συζητήσεις φιλοξενείται από τον ΘΟΚ. Στις Αποθήκες ΘΟΚ, στις 20:30.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62024" ev_uxval="1" ]





  • Οι "Speak In Whispers” έρχονται στο Savino Live, στις 22:30. Υιοθετώντας σκοτεινή ατμόσφαιρα και δυνατούς ήχους μέσω της έντονης μουσικής, επιδιώκουν να μεταδώσουν συναισθήματα που κυμαίνονται από τη σφοδρή επιθυμία έως την απάθεια και την οργή στην ηρεμία.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon ev_uxval="1" id="62926" ]



Κυριακή 28 Ιανουαρίου:



  • "Πιπερούλα, η γλυκιά": Συγκεράζοντας δύο παιδικά παραμύθια και προβληματίζοντας για τον εκφοβισμό, την αντιμετώπιση του και τη διαφορετικότητα, μέσα από πρωτότυπη μουσική βασισμένη σε παραδοσιακά όργανα και ρυθμούς. Στο Σατιρικό θέατρο, στις 11:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62340" ev_uxval="1" ]





  • Φιλοζωικό παζαράκι ReUSE and Art Bazaar: στο Καφενείο “Στα Πεταχτά”, στις 11:00. Όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει στο παζαράκι, πουλώντας τα χειροτεχνήματά του, βιβλία,ρούχα κλπ. Είναι μια ευκαιρία να απαλλαγείται από πράγματα που δε χρειάζεστε πια, ή και να εκθέσετε προς πώληση τις δημιουργίες σας, βοηθώντας ταυτόχρονα τους τετράποδους φίλους μας. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Dog Rescue Cyprus.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62957" ev_uxval="1" ]





  • Tο ‘Claritar Duo’ σας προσκαλεί στο κονσέρτο “Argentinean Tribute” με έργα από τους Αργεντινούς Συνθέτες Astor Piazzolla & Diego Maximo Pujol, στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο, στις 18:00. 


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon ev_uxval="1" id="63065" ]





  • Ο Όμιλος Φίλων Κινηματογράφου σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας "Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ":Καλοκαίρι του 1910. Τουρίστες εξαφανίζονται καθώς βρίσκονται στις όμορφες ακτές της Μάγχης. Οι διάσημοι επιθεωρητές Machin και Malfoy αναλαμβάνουν και επικεντρώνουν τις υποψίες τους στον κόλπο Σλακ, ένα μοναδικό τοπίο όπου ο ποταμός Σλακ και η θάλασσα ενώνονταιμονάχα στην παλίρροια. Στο Cine Studio/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στις 20:00.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62188" ev_uxval="1" ]







Όλες οι εκδηλώσεις στην ΑΤΖΕΝΤΑ μας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Fengaros High 2024 | Επιστρέφει στις 18 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου

Fengaros High 2024 | Επιστρέφει στις 18 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου

Fengaros High 2024 | Επιστρέφει στις 18 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου

Μπιενάλε Βενετίας | Το Βατικανό με δικό του περίπτερο στις φυλακές Giudecca

Μπιενάλε Βενετίας | Το Βατικανό με δικό του περίπτερο στις φυλακές Giudecca

Μπιενάλε Βενετίας | Το Βατικανό με δικό του περίπτερο στις φυλακές Giudecca

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

«Purity» | 16 Κύπριοι καλλιτέχνες συναντιούνται στα Λεύκαρα

«Purity» | 16 Κύπριοι καλλιτέχνες συναντιούνται στα Λεύκαρα

«Purity» | 16 Κύπριοι καλλιτέχνες συναντιούνται στα Λεύκαρα