Παράθυρο logo
«Ο Μικρός Πρίγκιπας» στα κυπριακά στο Ίδρυμα ARTος
Δημοσιεύθηκε 08.05.2019
«Ο Μικρός Πρίγκιπας» στα κυπριακά στο Ίδρυμα ARTος

Tο παγκοσμίως γνωστό παραμύθι «Ο Μικρός Πρίγκιπας» παρουσιάζεται σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Κώστα Σιλβέστρου.

Το εμβληματικό έργο του Αντουάν ντε Σεντ- Εξιπερί που διαβάστηκε απο εκατομμύρια αναγνώστες, παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά ως θεατρική παράσταση βασισμένη στην κυπριακή απόδοση του Ιάκωβου Χατζηπιερή.

Την θεατρική μεταφορά του βιβλίου, υπογράφει ο Αντρέας Νικολαΐδης. Ο ηθοποιός Γιάννης Μίνως ενσαρκώνει τον Μικρό Πρίγκιπα και όλους τους υπόλοιπους ρόλους του έργου, αναλαμβάνοντας να αφηγηθεί όλη την ιστορία με ευφάνταστα ευρήματα και αιφνίδιες εναλλαγές ρόλων.

Με ζωντανή μουσική και τραγούδι επι σκηνής, η παράσταση προσδοκεί να μεταφέρει τον θεατή σε ένα κόσμο μαγικό, γεμάτο γέλιο και συγκίνηση, που θα κάνει τα παιδιά να θέλουν να παραμείνουν παιδιά και τους μεγαλύτερους θεατές να ξαναγίνουν παιδιά.

ARTos Foundation (Λευκωσία): 29, 30 & 31 Μαΐου



Ώρα έναρξης: 19:00

Τιμές εισητηρίων: 10 ευρώ ενήλικες / 7 ευρώ παιδιά

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

Για κρατήσεις: 96363627

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Σιλβέστρος

Ερμηνεία: Γιάννης Μίνως

Απόδοση κειμένου στην Κυπριακή: Ιάκωβος Χατζηπιερής

Θεατρική προσαρμογή κειμένου: Αντρέας Νικολαίδης

Σκηνικά - κοστούμια: Κωνσταντίνα Ανδρέου

Φωτογραφίες: Γιώργος Χαραλάμπους

Σε όλες τις παραστάσεις θα παρευρίσκεται ο μεταφραστής του βιβλίου, Ιάκωβος Χατζιπιερής.

ΧΟΡΗΓΟΣ: Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού