Παράθυρο logo
Παρουσίαση βιβλίου «Άλλα Τινά»
Δημοσιεύθηκε 29.09.2021
Παρουσίαση βιβλίου «Άλλα Τινά»

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου και οι Εκδόσεις Άνευ διοργανώνουν εκδήλωση για παρουσίαση του βιβλίου της Ντίνας Παγιάση-Κατσούρη «Άλλα Τινά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 στην αίθουσα Β108 στο Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στην Πανεπιστημιούπολη στις 7:30 μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Χαιρετισμοί:

Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης, Πρύτανης, Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Πρόδρομος Προδρόμου, Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.
Καθηγήτρια Ελένη Φτιάκα, Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής, Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ομιλητές:

Ελευθέριος Παπαλεοντίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας,
Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Κύπρου - “Ξαναδιαβάζοντας τα ποιήματα της Ντίνας Κατσούρη, με έμφαση στα Άλλα τινά”.

Αλεξάνδρα Γαλανού, Ποιήτρια - “Τα δάκρυα που περίσσεψαν”.

Παρουσίαση: Μαρία Ιάσονος
Ανάγνωση Ποιημάτων: Γαλάτεια Ζήνωνος και Δήμητρα Νικολαΐδου
Μουσικό Πρόγραμμα: Χριστίνα Γεωργίου

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και διαδικτυακά. Ο σύνδεσμος μετάδοσης είναι: http://media.ucy.ac.cy/videoportal/index.php/el/live-streaming

Απαραίτητη προσκόμιση ψηφιακού πιστοποιητικού COVID “Safe Pass” για είσοδο στην αίθουσα. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων προκρατείστε θέση στο τηλέφωνο 22 893420.