Πολιτιστικές Επιχορηγήσεις
Δημοσιεύθηκε 05.06.2011

Τα λόγια του κ. Παρασκευά είναι ενδεικτικά της επίσημης πολιτικής στο θέμα των επιχορηγήσεων, όπως αυτή εφαρμόζεται γενικά και εν πολλοίς ισοπεδωτικά, κρατώντας όλους ευχαριστημένους και την πολιτιστική ανάπτυξη απ΄ έξω.
Εμείς οι οργανωμένοι φορείς Πολιτισμού, που χορηγούμαστε, κυρίως, από τις Πολιτιστικές υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για τη διοργάνωση των πλείστων εκδηλώσεών μας, αντιμετωπίζουμε σοβαρότατες δυσκολίες για δεύτερη συνεχή χρονιά. Επιτρέψετέ μας, λοιπόν, να σας γνωστοποιήσουμε τους λόγους.
Χρίστος Χατζήπαπας - Πρόεδρος Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου
Γκάρο Κεχεγιάν - Ίδρυμα Φάρος
Κώστας Καυκαρίδης - Διευθυντής Πολιτιστικού Κέντρου Β. Καυκαρίδης
Tags
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η στάση αξιοπρέπειας γυναικών της Κύπρου μετετράπη σε παλλαϊκό αγώνα, αναφέρει βιβλίο για την πορεία των γυναικών στον Άγιο Κασσιανό το 1989

Ερωτήματα για συμμετοχή ΘΟΚ στην Επίδαυρο - Επιλέχθηκε μόνο ένας Κύπριος ηθοποιός, λέει η Κλαδική Καλλιτεχνών Θεάτρου
