Παρουσίαση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων MEDIA και CULTURE του γραφείου της Δημιουργικής Ευρώπης

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 13.12.2022
Αν είστε καλλιτέχνης και ανήκετε στον χώρο του Θεάτρου, του Χορού, της Μουσικής, της Λογοτεχνίας, των Εικαστικών τεχνών, του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου και της Μόδας αλλά και του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, των βιντεοπαιχνιδιών και των νέων μέσων, ή διοργανώνετε Φεστιβάλ και ενδιαφέρεστε να μάθετε πως το πρόγραμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για χρηματοδότηση των δικών σας πολιτιστικών δράσεων και παραγωγών, τότε αυτή η εκδήλωση σας ενδιαφέρει άμεσα.

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου, στα Κεντρικά Κτίρια του Πανεπιστημίου Κύπρου, στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως 75, 1678 στην Αγλαντζιά, ο Συντονιστής Επιχειρησιακού Προγραμματισμού του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων και Επικεφαλής των Γραφείων "∆ημιουργική Ευρώπη" και "CERV" Κύπρου, Νέναντ Μπογκντάνοβιτς, θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Δημιουργική Ευρώπη" για τον Πολιτισμό (CULTURE) και τον Οπτικοακουστικό Τομέα (MEDIA) και στη συνέχεια θα είναι στην διάθεσή σας για να απαντήσει τα δικά σας ερωτήματα.

Στις 12 μ.μ. και μετά από την δεξίωση όπου θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους σνακ και ποτά, θα ακολουθήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: "Ενδοσκόπηση στο Κυπριακό Ντοκιμαντέρ".

Ο ιστορικός κινηματογράφου ∆ώρος ∆ημητρίου μαζί με μια ομάδα Κυπρίων σκηνοθετών και παραγωγών που ασχολούνται με το είδος του ντοκιμαντέρ καθώς και εκπρόσωπων χρηματοδοτικών κέντρων και τηλεοπτικών σταθμών, θα μοιραστούν τους προβληματισμούς και τα οράματα τους για το μέλλον του Κυπριακού ντοκιμαντέρ.

Οι συνομιλητές θα επιχειρήσουν να χαρτογραφήσουν το Κυπριακό Ντοκιμαντέρ μέσα στη βιομηχανία του θεάματος στην Κύπρο και στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τόσο σε σχέση με την δυνατότητα πρόσβασης του στην κρατική επιχορήγηση, όσο και στα θέματα προϋπολογισμού και εθνικής παραγωγής.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Γραφείο ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΠΡΟΥ και τον μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό Οργανισμό Α.Ε.Ι. AUDIOVISUAL FORUM στα πλαίσια του 5ου ΑΕΙ Film Festival.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε ή στείλετε SMS στο κιν. 99694407 ή αποστείλετε μήνυμα στο aei.filmfestival@cytanet.com.cy

4400925550069910 23280001

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αρχίζει σύντομα η συντήρηση δύο μεσαιωνικών εκκλησιών στην Κερύνεια

Αρχίζει σύντομα η συντήρηση δύο μεσαιωνικών εκκλησιών στην Κερύνεια

Αρχίζει σύντομα η συντήρηση δύο μεσαιωνικών εκκλησιών στην Κερύνεια