Η Στέγη Σύγχρονου Χορού Λεμεσού γιορτάζει

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 29.8.2017

Η Στέγη Σύγχρονου Χορού Λεμεσού γιορτάζει τα δεκάχρονά της και καλεί όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν με την εθελοντική τους δράση το φετινό 8ο Open House Festival, που θα λάβει χώρα τον Οκτώβρη.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Στέγη προσκαλεί «φίλους ή άτομα που θέλουν να γίνουμε φίλοι, που αγαπούν τις παραστατικές τέχνες και τον σύγχρονο χορό ή θέλουν να έρθουν πιο κοντά, ή τους ενδιαφέρουν, ή τους ιντριγκάρουν την περιέργεια, να στηρίξουν με την εθελοντική τους εργασία την διοργάνωση του 8ου Open House Festival».

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 5 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα θεσμό που πραγματοποιείται από το 2010 και στο οποίο συμμετέχουν ομάδες σύγχρονου χορού και περφόρμερ από την Κύπρο και το εξωτερικό. Για τη φετινή όγδοη διοργάνωση που συμπίπτει με τα 10χρονα της Στέγης, το πρόγραμμα σχεδιάζεται με πολλές δράσεις και πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

+ Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν ένα μήνυμα στο project@dancehοuselemesos.com.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ