«Yama» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια 2017

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.10.2017

Για μια παράσταση στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού φτάνει στην Κύπρο η ομάδα σύγχρονου χορού Vertigo Dance Company, στις 14 Οκτωβρίου.


Η παράσταση θα δοθεί στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια 2017 και με αυτήν θα ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση.

Το έργο Yama συνοδεύεται από τη ρήση «η τέχνη χορού στο υψηλότερο ενεργειακό της επίπεδο», κι αυτό γιατί οι χορευτές του προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή ενεργοποίηση των αισθήσεων και του νου. Το Yama, σε χορογραφία Noa Wertheim, «αποτελεί μια εκτεταμένη και σε βάθος παρατήρηση των ενεργειακών πηγών εστιασμένη στη σχέση αλληλεπίδρασής τους με τον ανθρώπινο παράγοντα και στις πολλαπλές επιπτώσεις της χρήσης τους στο περιβάλλον», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι συντελεστές

Χορογραφία: Noa Wertheim
Διευθύνων σύμβουλος & Καλλιτεχνικός συν-διευθυντής: Adi Sha’al
Συν-χορογράφος: Rina Wertheim-Koren
Διεύθυνση Ομάδας: Eyal Vizner
Μουσική: Ran Bagno / Τσέλο: Hila Epstein
Κοστούμια: Sasson Kedem
Σκηνικά: Nathalie Rodach
Φωτισμοί: Danι Fishof – Magenta
Χορεύουν: Daniel Costa, Etai Peri, Ron Cohen, Sándor Petrovics, Yuval Lev, Shani Licht, Tamar Barlev, Nitzan Moshe, Liel Fibak.

+ Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, στις 20:30. Εισιτήρια προς 10 και 5 ευρώ για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές, συνταξιούχους. Δωρεάν είσοδος για ΑμεΑ. Προπωλούνται εισιτήρια στο www.tickethour.com.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ