A place to call a home | τρίγλωσση περφόρμανς

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.10.2017

Ένα συμμετοχικό περφόρμανς με τίτλο A place to call a home παρουσιάζουν από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι τις 26 Νοεμβρίου στη Λευκωσία ο Πέτρος Κονναρής, η Όγια Ακίν και η Ανθή Πάφιου.


Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν ένα ζεστό, φιλικό περιβάλλον για να εξερευνήσουν διάφορες καθημερινές δραστηριότητες που επιτελούνται στο σπίτι. Το «σκηνικό» θα στηθεί στο ResArt/Ίδρυμα Άρτος και οι καλλιτέχνες προσκαλούν το κοινό να εξερευνήσουν μαζί την ιδέα του σπιτιού και του τι σημαίνει να ζεις και να έχεις σπίτι στην Κύπρο. Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν όση ώρα θέλουν και να συμμετάσχουν με όποιο τρόπο νιώθουν άνετα και βρίσκουν ενδιαφέρον. «Μπορούν να παρακολουθήσουν τις δράσεις, να παίξουν, να συζητήσουν, να ακούσουν, να …»

Οι δημιουργοί του περφόρμανς αναφέρουν σχετικά: «Θέλουμε να δώσουμε έμφαση σε μικρές δράσεις που κάνουμε στο σπίτι, να πάρουμε το χρόνο να συνειδητοποιήσουμε την καθημερινότητά μας, να συλλογιστούμε, να αναγνωρίσουμε και να σχολιάσουμε πως η ιδέα του σπιτιού εκδηλώνεται στην Κύπρο».

+ Το περφόρμανς ξεκινά την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 17:00 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στις 16:00 στο ResArt/Ίδρυμα Άρτος [Αγ. Ομολογητών 64 Λευκωσία]
Είσοδος: Κάτι που θα έπαιρνες μαζί σου όταν πας επίσκεψη σε κάποιο φίλο ή συνάδελφό σου. Μπορεί να είναι κάποιο γλυκό, φαγητό, ποτό, τίποτα…
Κρατήσεις: 99439088 [από 17 Νοεμβρίου 2017] και petroskon@yahoo.gr

Το συμμετοχικό περφόρμανς πραγματοποιείται στα Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Βίκυ Κάλλα & Παναγιώτης Τοφή | Ξεκλειδώνουν κίνηση και σώμα στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος

Βίκυ Κάλλα & Παναγιώτης Τοφή | Ξεκλειδώνουν κίνηση και σώμα στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος

Βίκυ Κάλλα & Παναγιώτης Τοφή | Ξεκλειδώνουν κίνηση και σώμα στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος