Το "Coffee spoons of Time" επιστρέφει στη Στέγη Χορού Λευκωσίας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.2.2018

Η Μάχη Δημητριάδου Lindahl έρχεται ξανά στη Στέγη Χορού Λευκωσίας, μετά από πέντε χρόνια, με τη σόλο παράσταση "Coffee spoons of Time", την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 20:30.


Η καλλιτέχνης αναφέρει ότι: "Επισκεπτόμενη ξανά το σόλο Coffee Spoons of Time, έχω την ευκαιρία να «διορθώσω» πράγματα, να αλλάξω ή να αναπτύξω κινήσεις, να επαναπροσδιορίσω προθέσεις που δε ήτανε ξεκάθαρες το 2013 που πρώτο-έφτιαξα αυτό το έργο.Εξερευνώντας την εμπειρία του περάσματος του χρόνου, συναντώ τις αλλαγές που συνέβησαν σε εμένα την ίδια, στο σωματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο, με μια διάθεση παιχνιδίσματος και αυτό-ειρωνείας, πράγμα που είναι δώρο της ωριμότητας."

Άλλες ιστορίες και στιγμιότυπα από το αόρατο άλμπουμ μιας ζωής, ξεπροβάλουν κατά την διαδικασία και φιλοξενούνται στην παράσταση σαν καλεσμένοι.


Το Coffee spoons of Time είναι μία ανοιχτή συνεχιζόμενη διαδικασία/project που καλωσορίζει τον Χρόνο σε όλες του τις εκφράσεις.

Συντελεστές:

Δημιουργία/ σκηνοθεσία/ χορογραφία και εκτέλεση/ κείμενα/ κουστούμια/ DJ: Μάχη Δημητριάδου Lindahl
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Γιώργος Κολιάς
Άλλα μουσικά μέρη περιλαμβάνουν: Perfidia by Los Panchos, Thursday afternoon by Brian Eno, Γκάιντα Μακεδονικοί χοροί, κ.α.
Ποίηση: Ingemar Lindahl

Παραγωγή: Ασώματες Δυνάμεις στα πλαίσια του προγράμματος InterSpace της Στέγης Χορού Λευκωσίας

Διάρκεια: περίπου 45 λεπτά

Είσοδος ελεύθερη

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»

Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»

Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»