«Ο Σπανός τζαι οι Σαράντα Δράτζοι» από το Χοροθέατρο Ομάδα Πέντε

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.9.2019

Τα 20χρονα του γιορτάζει φέτος το Χοροθέατρο Ομάδα Πέντε και στο πλαίσιο της επετείου παρουσιάζει το κυπριακό παιδικό παραμύθι «Ο Σπανός τζαι οι Σαράντα Δράτζοι».


Το έργο ανεβαίνει σε διασκευή, χορογραφία και σκηνοθεσία της Χλόης Μελίδου, ιδρύτριας του Χοροθεάτρου.

Τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Ζαχαρίου. Επί σκηνής χορεύουν και παίζουν οι Βικτώρια Αριστείδου, Θανάσης Ιωάννου, Παντελίτσα Μαυρογιάννη, Αλεξία Περδικάκη, Φωτεινή Περδικάκη και Κατερίνα Τυλληρίδου.

Τα σκηνικά υπογράφουν οι Χρύσια Κωνσταντίνου και Δάφνη Μηνά και τα κοστούμια η Ελένη Παπαβασιλείου Σφήκα.

Ο Βασίλης Πετεινάρης ανέλαβε τον σχεδιασμό φωτισμού.

Η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 8, 14, 15, 21 και 22 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Δύο παραστάσεις θα δοθούν στη Λευκωσία στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο.

+ «Ο Σπανός τζαι οι Σαράντα δράτζοι»

Λεμεσός: παραστάσεις στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ (Φραγκλίνου Ρούσβελτ,76, Τ.Κ. 3840 Λεμεσός πίσω από το Μέγαρο Κοινωνικών Ασφαλίσεων) τα Σάββατα 7, 14, και 21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 5:00μ.μ και Κυριακές 8, 15 και 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00 π.μ


Λευκωσία: παραστάσεις στο Εγκώμιο (Νέας Έγκωμης 8, Έγκωμη, 2409) το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 5:00μ.μ. και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 11:00π.μ.



Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024