Wish, το νέο χορογραφικό έργο της Ελενας Αντωνίου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.9.2019

Στις 24 Οκτωβρίου θα δοθεί η πρεμιέρα του νέου χορογραφικού έργου της Έλενας Αντωνίου με τίτλο Wish.


Σε συνεργασία με πέντε γυναίκες καλλιτέχνες, η Αντωνίου θα παρουσιάσει τη νέα της δουλειά στη σκηνή του Θεάτρου Ριάλτο.

Μετά από τις παραστάσεις της στο Φεστιβάλ Αθηνών και τη Στέγη Ωνάση στην Αθήνα συνεχίζει αμφισβητώντας τον χρόνο ως κατασκευή, την ελευθερία ως σύμβαση και την ατομικότητα ως προαπαιτούμενο. Διαπραγματεύεται τα προσωπικά όρια, αναδεικνύοντας την «ευχή» ως τη μόνη λύση διαφυγής από τον οποιονδήποτε υποκειμενικό περιορισμό. «Η μοναδική ευθύνη που βαραίνει τον θεατή είναι η απόλυτη ελευθερία του».

Το έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με τις Έλενα Αγαθοκλέους, Ελεάνα Αλεξάνδρου, Έλενα Γαβριήλ, Έλενα Καλλινίκου και Αριάνα Μαρκουλίδου.

elena antoniou_wish
Φωτογραφία: Στέλιος Καλλινίκου


Μουσική / ηχητικός σχεδιασμός: Σταύρος Γασπαράτος

Art direction / κοστούμια: Χρήστος Κυριακίδης

Δραματουργία: Οδυσσέας Ι. Κωνσταντίνου

Σχεδιασμός φωτισμού: Βασίλης Πετεινάρης

Βοηθός συνθέτη: Γιώργος Μιζήθρας

+ Πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου στις 20:30. Δύο ακόμη παραστάσεις στις 25 Οκτωβρίου στις 20:30 και 22:30. 

Το έργο ανεβαίνει στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2019, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ