«Thank you for applying!»|Σεμινάριο με τον Διομήδη Κουφτερό

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.5.2020

H Στέγη Χορού Λεμεσού, συνεχίζει να στηρίζει την καλλιτεχνική  κοινότητα της Κύπρου, μεταφέρει online το πρόγραμμά της «In Contact With» οργανώνοντας μία σειρά δωρεάν σεμιναρίων.


Παραμένουμε - σε επαφή - μαζί σας, με τον εαυτό μας και με τον κόσμο.

Συνεχίζουμε με το webinar «Thank you for applying!» με εισηγητή τον ηθοποιό / σκηνοθέτη και εκπαιδευτή Διομήδη Κουφτερό.

Thank you for applying!

Το σεμινάριο «Thank you for applying!» αφορά τις προτάσεις καλλιτεχνών σε φορείς, την συμπλήρωση αιτήσεων και την αποστολή τους. Η συζήτηση θα δομηθεί γύρω από την μελέτη συγκεκριμένης περίπτωσης (case study) με σκοπό να αναλυθούν τα εξής ερωτήματα: Πώς συντάσσω μια καλλιτεχνική πρόταση, με ποιο τρόπο η πρόταση μου ανταποκρίνεται στα κριτήρια και τις προϋποθέσεις, πώς μπορώ να χωρέσω σκέψεις, ιδέες και εικόνες σε ένα κείμενο καθιστώντας το κατανοητό και τι ψάχνει ένας
αξιολογητής σε μια αίτηση;

Βιογραφικό εισηγητή:

Ο Διομήδης Κουφτερός (Diomedes Koufteros) είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και εκπαιδευτής. Διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Greater Nicosia, της υποψηφιότητας της Λευκωσίας για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας του 2021, ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται ως Εμπειρογνώμονας των Τεχνών και του Πολιτισμού για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EACEA).

Πότε: Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Ώρα: 16:00-18:00

Πώς: μέσω Zoom
(Μετά τη δήλωση συμμετοχής θα σας σταλούν οδηγίες)

Κόστος: Δωρεάν

Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας email στο project@dancehouselemesos.com ή μήνυμα στη σελίδα μας μέχρι τις 18/05 12:00 μμ.

O αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος / Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»

Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»

Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»