«Μες στους Εφτά Πλανήτες» | Διαδραστικό  Χοροθέατρο για παιδιά

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.7.2021

«Όποιος την άκρη της κλωστής τολμήσει να τραβήσει να ξέρετε δε σταματά, πάντα θα συνεχίζει. Με το βελόνι θα κεντά φεγγάρια τζιαι κομήτες θα ταξιδεύκει η ψυσιή μες τους εφτά πλανήτες»


212488402_954873135295976_3044007183001121588_n




Η ομάδα χορού Selas Dance Company παρουσιάζει με μεγάλη χαρά το τρίτο διαδραστικό χοροθέατρο για παιδιά. Το  έργο πρωτοτυπεί, αφού έχει ως αφόρμηση ένα παραμύθι που αφορά στην Κυπριακή Παράδοση και συγκεκριμένα το κέντημα. Το χοροθέατρο εστιάζει στην ίδια την κλωστή και στις εμπειρίες της μέσα από τις δράσεις των ανθρώπων σε σχέση με αυτή. Η δημιουργική κίνηση, η ζωντανή μουσική και η αφήγηση, ταξιδεύουν τα παιδιά, τα οποία έχουν ρόλο στο έργο μέσω της διάδρασης. Το χοροθέατρο παρουσιάζεται στη φύση σε τρία διαφορετικά χωριά στο πλαίσιο του Προγράμματος  Πολιτιστικής Αποκέντρωσης  των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας Αθλητισμού κ Νεολαίας.

Συντελεστές:

Χορογράφος: Μαρία Καμπέρη

Δραματουργός/Ηθοποιός: Ειρήνη Ανδρέου

Χορεύτριες: Άντρια Κωνσταντίνου, Γεωργία Κωνσταντίνου-Κλαρκ, Έρικα Φωτίου

Μουσικοί επί Σκηνής: Δημήτρης Γιασεμίδης, Σάββας Θωμά

Σχεδιάστρια κοστουμιών: Κατερίνα Ττάκκα

Ζωγράφος Αφίσας: Αντρέας Γάλλος

Συγγραφέας παραμυθιού αφόρμησης: Παντελίτσα Ιωάννου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

12 Ιουλίου 2021 Αναφωτίδα |19.15

13 Ιουλίου 2021 Άγιος Επιφάνιος| 19.15

14 Ιουλίου Κοράκου| 19.15

Είσοδος Ελεύθερη

www.mariakamberis.com

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ