"Who Cares" - Δεύτερος κύκλος παραστάσεων

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.11.2021

H Ομάδα Εν Δράσει παρουσιάζει το δεύτερο κύκλο παραστάσεων της σόλο περφόρμανς της Εύης Δημητρίου WHO CARES, στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2021, στον Πολυχώρο Συνεργείο στη Λεμεσό.


H παράσταση διερευνά τις αντιφάσεις που προκύπτουν ανάμεσα στο τι θεωρούμε καλό για τον εαυτό μας με βάση τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες και τι η κοινωνία μας επιβάλλει. Μέσα από τον φακό της ταυτότητας, του φύλου, της ηλικίας, εξετάζουμε πώς εξωτερικές δυνάμεις, όπως κοινωνικές νόρμες, στερεότυπα αλλά και δημόσιες πολιτικές, επηρεάζουν τις προσωπικές μας αντιλήψεις και συμπεριφορές.

Τeaser: https://vimeo.com/544611271







Χορογραφία / Περφόρμανς: Εύη Δημητρίου

Δραματουργία: Guy Cools

Σχεδιασμός φωτισμού: Aleksandar Jotovic

Καλλιτεχνικός συνεργάτης: Μιχάλης Παπαμιχαήλ

Εκπαιδευση φωνής: Cathryn Robson

Μουσική: “Under Pressure” - Karen O & Willie Nelson, “Take Care” - Imany, “A soft throbbing of time” - Frank Bretschneider, “Kiss in taskim square” - Michelle Gurevich.

Τεχνικός Συντονισμός: Άντης Ιακώβου

Φωτογραφία: Παύλος Βρυωνίδης







WHO CARES - A solo performance by Evie Demetriou

19 – 20 Νοεμβρίου 2021 , 20:30.
Πολυχώρος Συνεργείο: Οδός Ελευθερίας 91, 3042, Λεμεσός.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 99 349716

Εισιτήρια: €10 / €8 - Για online αγορά: eviedemetriou.com/book-tickets/





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»

Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»

Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»