Εργαστήριο θεατρικής κίνησης «Δημιουργώντας μαζί»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 21.3.2022

Ο φετινός κύκλος σεμιναρίων καλλιτεχνικής αγωγής και δημιουργίας των Δράσεων 2021 - 2022: «Νέ@ σε έρημο νησί» στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ ολοκληρώνεται με το εργαστήριο θεατρικής κίνησης «Δημιουργώντας μαζί», με εμψυχωτή τον βραβευμένο χορογράφο και κινησιολόγο Παναγιώτη Τοφή και θέμα τη δημιουργική κίνηση στο θέατρο.


Στις 8, 9 και 10 Απριλίου 2022 οι νεαροί/ές συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να αφεθούν σε ένα δημιουργικό ταξίδι ερευνητικής κίνησης και αυτοσχεδιασμού, ανακαλύπτοντας τις εκφραστικές δυνατότητες του σώματός τους. Θα πειραματιστούν µε την ανάσα, το ρυθμό, τα συναισθήματα και την κίνηση μέσα από διάφορες οδηγίες, ασκήσεις και εργαλεία, τα οποία ενδυναμώνουν τη δημιουργικότητα, την ομαδικότητα και την αντίληψη γύρω από τη σωματική κίνηση.

Το εργαστήριο έχει ως στόχο να φέρει μαζί τους συμμετέχοντες σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου θα εμπιστευτούν το ένστικτο και τη δημιουργικότητά τους µέσω της κίνησης, τόσο ως ανεξάρτητοι ερμηνευτές-δημιουργοί, όσο και ως ομάδα. Βασισμένοι σε συγκεκριμένες θεματικές, θα κληθούν σταδιακά να δημιουργήσουν σύντομες χορογραφημένες σκηνές.







ΠΟΤΕ: 8, 9 και 10 Απριλίου 2022 (Παρασκευή, 15:00 - 18:00 | Σάββατο και Κυριακή, 10:00 - 13:00)
ΠΟΥ: Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έφηβ@ από 14 μέχρι 19 ετών
ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ (Απαραίτητη η προκράτηση θέσης)

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε e-mail στο dramaturg@thoc.org.cy ή καλέστε στο 22 864306.

Η είσοδος σε όλα τα εργαστήρια θα επιτρέπεται σε όσ@ς διαθέτουν ένα από τα κατωτέρω:

● πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιαστικού σχήματος για την ασθένεια του COVID-19,
● πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19,
● για άτομα τα οποία δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, ιατρικό πιστοποιητικό που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητική εργαστηριακή εξέταση PCR ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test), με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών,
● για άτομα από 12 ετών και άνω, αρνητική εργαστηριακή εξέταση PCR ή Rapid test, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ