Felizol & The Boy κλείνουν το φετινό Cyprus Film Days

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.4.2018

Με τη μουσική των Felizol & The Boy θα πέσει η αυλαία του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες-Κύπρος 2018 στο Θέατρο Ριάλτο το Σάββατο 28 Απριλίου 2018.


Θα προηγηθεί η προβολή της ταινίας Chinatown the three shelters της Αλίκης Δανέζη Κνούτσεν.

Διαβάστε επίσης: Cyprus Film Days: Τελετή έναρξης

Οι Felizol και The Boy γνωρίστηκαν στη Σχολή Κινηματογράφου. Τότε είχαν δημιουργήσει την μπάντα Sportex. Το 2015 οι δυο τους κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Like Cannibal Father, Like Cannibal Son, ενώ συνυπογράφουν τη μουσική σε αρκετές ταινίες.

Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες του διαγωνιστικού και μη διαγωνιστικού τμήματος και το αναλυτικό πρόγραμμα

Ποιοι είναι 

Ο Γιάννης Βεσλεμές αλλιώς Felizol είναι σκηνοθέτης κινηματογράφου. Συνθέτει επίσης μουσική για ταινίες. Ο ίδιος σκηνοθέτησε την ταινία με τίτλο «Νορβηγία», η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές ως μια ταινία που αφήνει μια κυκλοθυμική συμπεριφορά στο θεατή, γεγονός που επεδίωκε και ο ίδιος, όπως δήλωσε.
Ο The Boy είναι ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, επίσης σκηνοθέτης και μουσικός, γιος του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη. Έχει κυκλοφορήσει πάνω από 10 μουσικά άλμπουμ και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 300 εμφανίσεις ανοίγοντας συναυλίες για ονόματα όπως Atari Teenage Riot, John Maus, Marc Almond, Barry Adamson, Matt Elliott, Selfish Cunt, Lydia Lunch, Four Tet. Έχει, επίσης, σκηνοθετήσει για το θέατρο και έχει δημοσιεύσει ένα μυθιστόρημα.



Στη φιλμογραφία του περιλαμβάνονται οι ταινίες Νήμα [2016], Χιγκίτα [2012], Ηλιοθεραπεία [2011], Ροζ [2006] κ.ά.

+ Felizol & The Boy, στην τελετή λήξης του Cyprus Film Days στο Θέατρο Ριάλτο το Σάββατο 28 Απριλίου στις 22:00. Θα προηγηθεί η προβολή της ταινίας Chinatown: τα τρία καταφύγια και η απονομή των βραβείων του φετινού φεστιβάλ. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Ecstasy»: Η πρώτη σεξουαλική σκηνή που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο

«Ecstasy»: Η πρώτη σεξουαλική σκηνή που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο

«Ecstasy»: Η πρώτη σεξουαλική σκηνή που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»