Rialto Open Air|Το πρόγραμμα του θερινού σινεμά Drive – In

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 29.5.2020

Tο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Θεάτρου Ριάλτο κάτω από τον γενικό τίτλο Rialto Open Air αρχίζει στις 17 Ιουνίου με προβολές, προσφέροντας μάλιστα μια καινούρια εμπειρία θέασης, αυτή του Drive-Ιn. Οι φετινες προβολές περιλαμβάνουν σύγχρονες βραβευμένες ταινίες Κυπρίων δημιουργών καθώς και Ευρωπαικές ταινίες που έχουν διακριθεί για την πρωτοτυπία, την τρυφερότητα αλλά και το χιούμορ τους.


Οι προβολές θα επεκταθούν φέτος  σε ολόκληρο τον χώρο στάθμευσης της ΣΕΚ, στον οποίο τα τελευταία χρόνια το Θέατρο Ριάλτο διοργανώνει το θερινό του σινεμά. Στον χώρο θα  τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες ασφάλειας και υγείας, με ελεγχόμενη είσοδο του κοινού.


Για την ασφαλή διοργάνωση του φετινού θερινού σινεμά,  το κοινό προτρέπεται να εξασφαλίζει εκ των προτέρων τα εισιτήρια του είτε ηλεκτρονικά www.rialto.com, είτε  από το ταμείο του θεάτρου 77777745. Θα διατίθενται   εισιτήρια για  θέσεις  και  αυτοκίνητα. 


Για σκοπούς ελέγχου και ομαλότερης πρόσβασης η εξασφάλιση εισιτηρίων για αυτοκίνητα θα γίνεται μόνο μέχρι και 24 ώρες πριν από  κάθε προβολή.


Το εισιτήριο εισόδου ανέρχεται σε  € 8 ανά άτομο και € 16 ανά αυτοκίνητο. Όλοι οι θεατες προτρέπονται να προσέρχονται έγκαιρα στις προβολές, αποφεύγοντας το συνωστισμό κατά την είσοδο τους. Για την ομαλή διοργάνωση, θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτοκίνητα μέχρι τις 20:45.


Στο χώρο προβολών θα λειτουργεί ταμείο  για μικρό αριθμό εισιτηρίων θέσεων μέχρι τις 20:50.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ


17 Ιουνίου 21:00


Δεν θα συμπεθεριάσουμε ποτέ


Ιταλία, 2017, 100’


Δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι αναγκάζονται να περάσουν άφθονο χρόνο μαζί όταν τα παιδιά τους ερωτεύονται. Μια εξαιρετική κωμωδία, απολαυστικά αστεία και τρομερά επίκαιρη.


Σκηνοθεσία: Riccardo Milani


Πρωταγωνιστούν: Antonio Albanese, Sonia  Bergamasco, Claudio Amendola,  Paola Cortellesi19 Ιουνίου 21:00


Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ


Κύπρος, Γερμανία, Ελλάδα, 2018, 93’ 


Το σχέδιο του Γιάννη να φύγει από την Κύπρο ανατρέπεται, όταν ο σκύλος του, ο Τζίμυ, διασχίζει τη Νεκρή Ζώνη που χωρίζει τις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα. Η κωμωδία έχει κερδίσει το κοινό διεθνώς και έχει αποσπάσει το μεγάλο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ της Tribeca.


Σενάριο, σκηνοθεσία: Μάριος Πιπερίδης


Πρωταγωνιστούν: Αδάμ Βουσδούκος, Φατίχ  Αλ, Βίκυ Παπαδοπούλου, Όσκιουρ Καραντενίζ


BELLE_EPOQUE_

24 Ιουνίου 21:00


Ραντεβού στο Belle Epoque


Γαλλία, 2019, 115’ 


Ο Βικτόρ και η Μαριάν είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι κουρασμένο από τον χρόνο: εκείνος έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του κι εκείνη τον αντιμετωπίζει με περιφρόνηση. Μια κωμωδία με πολλά δραματικά και τρυφερά στοιχεία.


Σκηνοθεσία: Nicolas Bedos


Πρωταγωνιστούν: Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardant


26 Ιουνίου 21:00


Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη 


Ελλάδα, Κύπρος, 2019, 88’ 


Μια οικογένεια που κατοικεί στα σύνορα της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς. Μια ιστορία που συνδυάζει στοιχεία αστυνομικής περιπέτειας και αγωνίας, «πασπαλισμένης» με δόσεις χιούμορ. Η βραβευμένη με 5 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ταινία προβάλλεται σε παγκύπρια πρεμιέρα.


Σενάριο, σκηνοθεσία: Σταύρος Παμπαλλής


Πρωταγωνιστούν:  Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δάφνη Αλεξάντερ, Ακύλλας Καραζήσης, Νιόβη Χαραλάμπους


1 Ιουλίου 21:00


Και Μετά Χορέψαμε 12+


Γεωργία, Σουηδία, 2019, 105'


Μια κοινωνική, δραματική ταινία για έναν νεαρό χορευτή που όταν γνωρίζει τον γοητευτικό Irakli, νοιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα και έρχεται αντιμέτωπος με τη συντηρητική κοινωνία της χώρας τους. Η πολυβραβευμένη ταινία προβλήθηκε στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών.


Σκηνοθεσία: Levan Akin 


Πρωταγωνιστούν: Levan Gelbakhiani, Ana Javakishvili, Bachi Valishvili


10 Ιουλίου  21:00


Η Ολοκαίνουργια... Καινή Διαθήκη!


Βέλγιο, Γαλλία, 2015, 112'


Ο… Θεός υπάρχει και ζει στις Βρυξέλλες ως ένας μίζερος, μικρόψυχος και αυταρχικός τύπος. Η μικρή κόρη του δεν τον αντέχει και «κατεβαίνει» στους ανθρώπους, προσφέροντάς τους έναν καινούργιο τρόπο ζωής και μια ολοκαίνουργια Καινή Διαθήκη. H σάτιρα με σουρεαλιστικό, μαύρο χιούμορ κέρδισε πολλά βραβεία και υπήρξε υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.


Σκηνοθεσία: Jaco Van Dormael


Πρωταγωνιστούν: Pili Groyne, Benoît Poelvoorde, Catherine Deneuve

17 Ιουλίου 21:00


Μικρά Λευκά Φακελάκια 


Κύπρος, 2018, 93’


Ο Μισιελής, ένας μικροαπατεώνας, χρειάζεται επειγόντως χρήματα για να αποπληρώσει το χρέος που έχει δημιουργήσει στα χαρτιά. Παρουσιάζεται ως διοργανωτής γάμων με σκοπό να κλέψει τα φακελάκια από τον γάμο μίας πλούσιας οικογένειας. Στην πορεία, όμως, θα έρθει πιο κοντά στους πελάτες του απ' ότι υπολόγιζε.


Σενάριο, σκηνοθεσία: Σωτήρης Χρίστου


Πρωταγωνιστούν: Χριστόδουλος Μαρτάς, Αντώνης Κατσαρής, Πολυξένη Σάββα, Πόπη Αβραάμ, Κωνσταντίνος Λύρας Θεόδωρος Μιχαηλίδης, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Μάριος Μεττής, Βαλεντίνος Κόκκινοςles invisibles 1
Τετάρτη 29 Ιουλίου 21:00

Οι Αόρατες  12+


Γαλλία, 2018, 102’


Με απόφαση του Δήμου, ένα κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών πρόκειται να κλείσει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν τρεις μήνες στη διάθεσή τους για να τις επανεντάξουν, με κάθε τρόπο, στην κοινωνία. Μια κωμωδία που συνδυάζει το καυστικό κοινωνικό σχόλιο με το γέλιο, στην οποία η διανομή ρόλων περιλαμβάνει πρώην άστεγες μη επαγγελματίες ηθοποιούς.


Σκηνοθεσία: Louis-Julien Petit


Πρωταγωνιστούν: Audrey Lamy, Corinne Masiero, Noemie Lvosky, Deborah Lukumuena Adolpha Van Meerhaeghe, Sarah Suco, Brigitte Sy, Pablo Pauly


Όλες οι προβολές θα γίνονται στους αυθεντικούς διαλόγους, με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.


17, 19, 24, 26 Ιουνίου & 1, 10, 17, 29 Ιουλίου


@ Χώρος στάθμευσης της ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο)


Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45


Εισιτήρια: € 8 θέση / 16 (αυτοκίνητο)


E-ticket: www.rialto.com.cy


#φυσική#όχικοινωνικήαπόσταση

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Έκθεση βιντεοεγκαταστάσης της Helen Kirwan στο ARTOS HOUSE

Έκθεση βιντεοεγκαταστάσης της Helen Kirwan στο ARTOS HOUSE

Έκθεση βιντεοεγκαταστάσης της Helen Kirwan στο ARTOS HOUSE

Η παραλία Χιλιαδού υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Τοποθεσίας 2022

Η παραλία Χιλιαδού υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Τοποθεσίας 2022

Η παραλία Χιλιαδού υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Τοποθεσίας 2022

Η ταινία «Τα Πάντα

Η ταινία «Τα Πάντα 'Ολα» θριάμβευσε στα φετινά βραβεία Gotham

Η ταινία «Τα Πάντα 'Ολα» θριάμβευσε στα φετινά βραβεία Gotham

«The Mean One»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της παρωδίας τρόμου με πρωταγωνιστή τον Grinch

«The Mean One»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της παρωδίας τρόμου με πρωταγωνιστή τον Grinch

«The Mean One»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της παρωδίας τρόμου με πρωταγωνιστή τον Grinch