Η Αλκυόνη Παπαδάκη στην Κύπρο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 29.10.2019

Για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Στην άκρη του βράχου» θα βρίσκεται στην Κύπρο από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου η Ελληνίδα συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη.


Η συγγραφέας των μπεστ σέλερ θα παρουσιάσει το βιβλίο της σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία.

Το πρόγραμμα παρουσιάσεων έχει ως εξής:

Λεμεσός:
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, Ώρα: 18:30
Καφενείο Χουζούρι (Ζικ Ζακ Λεμεσός, 99451996)
Η συγγραφέας θα συζητήσει με την δημοσιογράφο και εμψυχώτρια δημιουργικής γραφής Γιώτα Δημητρίου. Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Βενέλιο

Λάρνακα:
Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, Ώρα: 19:00
Βιβλιοπωλείο Parga (Στρατηγού Τιμάγια 9, 24668090)
Η συγγραφέας θα συζητήσει με την δημοσιογράφο και εμψυχώτρια δημιουργικής γραφής Γιώτα Δημητρίου.

Λευκωσία:
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, Ώρα: 19:00
Βιβλιοπωλείο Parga (Λεωφ,Τσερίου 94, Στρόβολος - 22327740).
Η συγγραφέας θα συζητήσει με τη δημοσιογράφο και εμψυχώτρια δημιουργικής γραφής Γιώτα Δημητρίου.

alkioni


Το βιβλίο «Στην άκρη του βράχου» είναι ένα κοινωνικό μυθιστόρημα και ταυτόχρονα μια ιστορία που αναδεικνύει τον αγώνα για τη ζωή, τον έρωτα, τη φιλία και τις ανθρώπινες αξίες. Σε μια φτωχογειτονιά της Αττικής, ένας έφηβος ακολουθεί ένα δύσβατο μονοπάτι μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα του.
Σύμφωνα με την συγγραφέα, το βιβλίο είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα που άγγιξαν την ψυχή της.



Η Αλκυόνη Παπαδάκη γεννήθηκε στο Νιο Χωριό, κοντά στα Χανιά. Αφού αποφοίτησε από τη Γαλλική Σχολή, ήρθε στην Αθήνα με το όνειρο να αλλάξει τον κόσμο. Με την εμφάνισή της στη λογοτεχνία κατέκτησε το αναγνωστικό κοινό, το οποίο την ακολουθεί πιστά σε όλη τη συγγραφική πορεία της. Τα έργα της, τα οποία ανήκουν στη σύγχρονη μυθιστορία, διακρίνονται για την προσωπική, λυρική γραφή της. Μέσα στις σελίδες των βιβλίων της αναλύει, συνθέτει, αγωνίζεται, δημιουργεί, διακινδυνεύει και διδάσκει ήθος, σε μια δύσκολη εποχή που αναζητεί οδηγούς και πρότυπα ζωής. Από το 2018 τα βιβλία της κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Η σιωπή μιας αιχμαλωσίας» | Το βιβλίο της Βίβιαν Αβρααμίδου - Πλουμπή παρουσιάζεται την Πέμπτη

«Η σιωπή μιας αιχμαλωσίας» | Το βιβλίο της Βίβιαν Αβρααμίδου - Πλουμπή παρουσιάζεται την Πέμπτη

«Η σιωπή μιας αιχμαλωσίας» | Το βιβλίο της Βίβιαν Αβρααμίδου - Πλουμπή παρουσιάζεται την Πέμπτη