ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ |Βραδιά Ανοιχτού Μικροφώνου WRITE CY

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 19.5.2020




Η πλατφόρμα WRITE CY μεταφέρει διαδικτυακά την βραδιά open mic,που πραγματοποιούσε υπο κανονικές συνθήκες στο καφενείο Πρόζακ και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στο κοινό να στείλει σε βίντεο μια περφόρμανς (απαγγελία, τραγούδι, αφήγηση).

Κοπέλια, πάμε τρίτο μήνα.

Εμείναμε αξιούριστοι, ακούρευτοι, άνεργοι, αχάπαροι.

Είδαμεν τα ούλλα πας το Νέτφλιξ. Ακόμα τζιαι το Outer Banks. (Αλήθκεια; Το Outer Banks; Σί-ρι-ουσ-λι;)

Εκασιανίσαμεν ό,τι είχαμε μες τα ντουλαππούθκια της κουζίνας. Ως τζιαι τες περσινές φλαούνες που το φρίζερ. Τζιαι όι γι να κάμουμε τόπο. Το μόνο που έμεινε αφάητο εν οι 75 σακκουλλούες λουβί που επιάμεν “άμπα τζιαι”.
Tζιαι το κωλόχαρτο που επιάμεν “άμπα τζιαι”. Άμπα τζιαι τί; Σοβαρά. Τι;

Τελευταία, στεκούμαστιν στην ουρά στον Αθηαινίτη, δίπλα που άλλους λυμένους, ποσταμένους, άλουτους τζιαι συγχυσμένους σαν τζ’ εμάς τζιαι αναρωθκιούμαστεν, “Αξίζει τούτον ούλλο;”.

Τζ’ έτσι ρωτούμεν σας τζ εσάς, φίλοι τζιαι φίλες του WriteCY τζιαι του Πρόζακ: Ήντα μπου λαλείτε;

Αξίζει;

Έτσι νομίζουμε.

Επειδή ο Αθηαινίτης φέρνει ‘κόμα την Miss Hops IPA. Τζιαι τα γαριδάκια Χαραλάμπους.

Να πα να γαμηθούν τα μικρόβια.

Για να γιορτάσουμε τούτο ούλλο το μεγαλείο——τζιαι το ότι ακόμα εν επροσπάθησε κάποιος να καταπιεί χλωρίνη για να καθαρίσει τον ιό ακόμα——είπαμε να κάμουμε μια Βραδιά Ανοιχτού Μικροφώνου έτσι κορωνοϊάτικα (θέκκιου Ιάσονα). Επίσημα, την 25η. Όι πως μετρούμε.







Το πράμα έσιει ως εξής:







1. Επειδή εν μπορούμε να συναχτούμε ούλλοι μαζί όπως παλιά (γεια σου ρε Βασίλη-λινκ στα κόμεντς), βιντεογραφείτε τον εαυτό σας να απαγγέλει κάτι δικό σας, είτε ποίημα, είτε τραγούδι, είτε μιαν ιστορία μεταξύ 3 τζιαι 5 λεπτών. Μεταξύ μας, προτιμούμε τα 3.

2. Στέλλετε το βίντεο δαμαί ως τες 29 του Μάη φέτη. Μεν ξιάσετε να συμπεριλάβετε τζιαι το όνομα σας, τον τίτλο του ππερφόρμας σας τζιαι έναν αριθμό επικοινωνίας μπας τζιαι θέλουμε σας τίποτε.

3. Το Write CY τζιαι το Πρόζακ εν να κάμουν ένα περιποιημένο βιντεούιν με ούλλες τες συμμετοχές τζ’ εν να το ποστάρουν* με ούλλα τα μικρόβια του στην ιστοσελίδα του Write CY τζιαι μες τα φέισμπουκ.

Όσους περάσει το βίντεο σας εν να επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας το πούμε. Αν πιστεύκετε πως έπρεπε να σας πιάμε αλλά εν, επικοινωνήστε μαζί μας δαμαί.

Τζιαι πέρκι η επόμενη ΒΑΜ μας έβρει μαζί.







Σημαντικό:


--> *Αν μας στείλετε βιντεούιν, διάτε μας το δικαίωμα να το δημοσιοποιήσουμε μόνο για τον σκοπό της 25ης ΒΑΜ (Βραδιά Ανοιχοτύ Μικροφώνου). Όι όμως να νομίζετε πως επειδή εσταθήκετε ομπρός του μόμπαϊλ για 3 λεπτά πως εν να περάσετε. Αν έσιει μέσα οτιδήποτε ρατσιστικό ή πρόστυχο (πέραν τζείνων που μπορούμε να αντέξουμε——τζιαι, πιστέψετε μας, αντέχουμε), ή αν εν τζοιμησιάρικο σε σημείο που εν να προτιμήσουμε να δούμε το Outer Banks που το νέτφλιξ——τότε σόρρυ αλλά εν να πατήσουμε skip.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Η σιωπή μιας αιχμαλωσίας» | Το βιβλίο της Βίβιαν Αβρααμίδου - Πλουμπή παρουσιάζεται την Πέμπτη

«Η σιωπή μιας αιχμαλωσίας» | Το βιβλίο της Βίβιαν Αβρααμίδου - Πλουμπή παρουσιάζεται την Πέμπτη

«Η σιωπή μιας αιχμαλωσίας» | Το βιβλίο της Βίβιαν Αβρααμίδου - Πλουμπή παρουσιάζεται την Πέμπτη