Του Λύκου: Έρωτας στην Καρδιά του Δάσους στο μυθιστόρημα της Κατερίνας Νικολάου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.7.2022
Κυκλοφόρησε από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΟ το πρώτο βιβλίο της δημοσιογράφου και επικοινωνιολόγου Κατερίνας Νικολάου Του λύκου, ένα σπονδυλωτό εικονογραφημένο ερωτικό μυθιστόρημα, με 33 μικρά και 7 μεγάλα σχέδια της Χαριτίνης Κυριάκου.

Η Ρεντ Μπαρμπουνάκη έχει νεανική καρδιά και αθεράπευτο πάθος για τον έρωτα, που πονάει, που απουσιάζει... που αποδομεί. Στον δρόμο της σκοντάφτει στον Μπράντ – τον ασημί οδοστρωτήρα που θέλει να την ευθυγραμμίσει με το έδαφος. Μέσα σε ολόκληρο το δάσος η Ρεντ πήγε κι ερωτεύθηκε τον Κακό Λύκο αυτοπροσώπως.

Μεγάλο μάθημα το πάθημα!

Ο έρωτας είναι μια ταινία με ποπ κορν, σοκολάτα, κλάμα, με αρχή, κορύφωση και τέλος. Οι πλείστοι έρωτες δεν καταλήγουν σε μυθιστόρημα ούτε σε αρχαίες τραγωδίες, σε γάμο καταλήγουν ή σε μαύρο δάκρυ, μετέωρη σκέψη και αβέβαιο μέλλον. Ο έρωτας θα εκλείψει, θα τελειώσει άδοξα, θα γιατρευτεί...

Το βιβλίο Του λύκου είναι μια συναρπαστική σύγχρονη ερωτική ιστορία με δυναμικές σκηνές και πραγματικούς διαλόγους. Με συναισθηματική ροή που σε καθηλώνει, με ευφάνταστη χρήση της γλώσσας, με έμφαση στην αληθινή φιλία, και με μια ανυπότακτη θέαση της ανθρώπινης κατάστασης. Είναι ένα βιβλίο σιωπηλά επαναστατικό και αντισυμβατικό, που ο αναγνώστης απολαμβάνει διευρύνοντας ταυτόχρονα την αντίληψή του για τη ζωή μέσα από την ομορφιά της τέχνης του λόγου.

4277222895427761  DSC5007Press

Η Κατερίνα Νικολάου γεννήθηκε στην Κύπρο, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, λειτουργός Τύπου, αρθρογράφος, σεναριογράφος, μεταφράστρια και κειμενογράφος σε ΜΜΕ, δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Επικοινωνία:Το Ροδακιό: https://www.facebook.com/ToRodakio/ Κατερίνα Νικολάου: katnic2017@gmail.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου