Η μεγαλύτερη πλωτή έκθεση βιβλίου έρχεται τον Νοέμβριο στο λιμάνι Λεμεσού

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 24.10.2022
Την ευκαιρία στο κοινό να δει μια μεγάλη συλλογή από περισσότερους από πέντε χιλιάδες τίτλους βιβλίων και να αγοράσει βιβλία σε προσιτές τιμές, θα δώσει το πλοίο «Logos Hope», η μεγαλύτερη πλωτή βιβλιοθήκη, που καταπλέει τον Νοέμβριο στο λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το πλοίο θα είναι ανοιχτό για το κοινό στο λιμάνι της Λεμεσού από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν βιβλία από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως επιστήμη, αθλήματα, χόμπι, μαγειρική, τέχνες, ιατρική, γλώσσες και πίστη.

«Η συλλογή αποτελείται από βιβλία για παιδιά, ακαδημαϊκά κείμενα, λεξικά, άτλαντες και πολλά άλλα. Στο σύνολο της, η βιβλιοθήκη αποτελεί κάτι που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Το υπόλοιπο τμήμα του πλοίου θα είναι επίσης ανοιχτό για περιήγηση από το κοινό, ενώ στην είσοδο υποδοχής, θα υπάρχουν διαδραστικές οθόνες οι οποίες θα δείχνουν ταινία μικρού μήκους που θα παρουσιάζει το πλοίο.

Η είσοδος για ηλικίες 13 – 64 ετών είναι €1 ανά άτομο, ενώ οι ενήλικες 65 ετών και άνω μπορούν να εισέρχονται δωρεάν. Παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν επίσης να εισέρχονται δωρεάν, νοουμένου ότι θα συνοδεύονται από ενήλικα.

ΠΗΓΗ: (ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΗΦ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου