Νέα μέλη υποδέχτηκε ο Όμιλος Λογοτεχνίας και Κριτικής

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 24.2.2023

Κατά την Τέταρτη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου, επικυρώθηκε απόφαση του Δ.Σ. για έγκριση 11 νέων τακτικών και 9 επίτιμων μελών του Ο.Λ.Κ. Μεταξύ άλλων εγκρίθηκαν από τη Γ.Σ. ο ταμειακός έλεγχος και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Η Γ.Σ. ολοκληρώθηκε με συζήτηση και κατάθεση απόψεων από τα μέλη και με υποδοχή των νέων μελών του Ομίλου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου από το 2023 ο Ο.Λ.Κ. εγκαινιάζει τον θεσμό του Παγκύπριου Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού, που θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Προστίθεται ότι στις προγραμματισμένες για το 2023 δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνονται οι επιστημονικές ημερίδες «Το ποιητικό έργο του Κώστα Βασιλείου» και «Στράτης Μυριβήλης και Κύπρος» και οι λογοτεχνικοί διαγωνισμοί του Ο.Λ.Κ., που θα πραγματοποιηθούν με χορηγία του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Αναφέρεται επίσης ότι θα πραγματοποιηθεί το Δ΄ Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Βασίλης Μιχαηλίδης», το οποίο θα συνδιοργανωθεί από τον Όμιλο, τον Δήμο Λευκονοίκου και τον Δήμο Στροβόλου, που θα είναι και οι χορηγοί του Συνεδρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου