«Υπάρχουν άνθρωποι…» | Λογοτεχνική βραδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.10.2023
Στην εκδήλωση θα πωλούνται αντίτυπα βιβλίων που δώρισαν λογοτέχνες και τα χρήματα μαζί με εισφορές, θα διατεθούν στο «Ένα όνειρο, μια ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Ο Κύκλος Φιλαναγνωσίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου και η Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου (ΕΛΚ) συνδιοργανώνουν λογοτεχνική βραδιά με τίτλο «Υπάρχουν άνθρωποι…» με θέμα το τρίπτυχο Αγάπη-Ανθρωπιά-Αλληλεγγύη με τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, στις 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου.

Θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η κα Δέσπω Μασούρεκκου του Κύκλου Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου κ. Ελευθέριος Πλουτάρχου.

Θα απαγγείλουν ποιήματα ή θα διαβάσουν πεζά κείμενά τους τα μέλη της ΕΛΚ: Άγις Χαραλαμπίδης, Αδάμος Κατσαντώνης, Άννα Τενέζη, Γιώργος Μολέσκης, Ελευθέριος Πλουτάρχου, Eρατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, Ευδοκία Ζορπίδου, Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδης, Κατερίνα Ηρακλέους, Λουκία Σταυρινού, Μαρία Χρυσοστόμου, Πρόδρομος Κυριάκου, Τριανταφυλλιά Πλιάκα.

Παρουσίαση: Μαρία Χρυσοστόμου (Αντιπρόεδρος ΕΛΚ)

Μουσική/τραγούδι: Έλενα Παπαευριπίδου Αντωνάτου

Συντονισμός: Ευδοκία Ζορπίδου (Γραμματέας ΕΛΚ)

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Στην εκδήλωση θα πωλούνται αντίτυπα βιβλίων που δώρισαν λογοτέχνες μας και τα χρήματα, μαζί με εισφορές που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα όνειρο, μια ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ