Οι Gipsy Kings έρχονται τον Μάιο στην Κύπρο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.1.2023
Η κάθοδος θρυλικών συγκροτημάτων στην Κύπρο για μοναδικές συναυλίες αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα της εταιρείας Moonlight Show Productions τα τελευταία , που φέτος θα φέρει στο νησί μας τους Gipsy Kings για να ταξιδέψουν το κοινό με την υπέροχη μουσική τους, τα πασίγνωστα τραγούδια τους και να χορέψει στους ρυθμούς των «Djobi Djoba», «Bamboleo» και «Volare»!

Η πολλά υποσχόμενη συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στο Monte Caputo στη Λεμεσό.

Η ιστορία των Gipsy Kings ομολογουμένως θυμίζει παραμύθι. Μια ομάδα φίλων που ξεκίνησε το 1970 να πειραματίζεται με διαφορετικούς ήχους σε ένα χωριό της Δυτικής Γαλλίας για να κατακτήσει σταδιακά τον κόσμο, από τη Φινλανδία, την Αυστραλία, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Χιλή και όχι μόνο. Η μπάντα έχει καταφέρει με το pop στυλ της που έχει τις ρίζες του στο φλαμένκο να πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους και έχει κερδίσει αρκετά Grammy και Latin Grammy. Οι Gipsy Kings μάλιστα κυκλοφόρησαν τον περασμένο χρόνο και νέο album με τίτλο «Renaissance», από το οποίο έχουν ήδη ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια.

Οι βασιλιάδες των τσιγγάνων, με πρωταγωνιστή τον Tonino Baliardo, θα βρεθούν σύντομα στην Κύπρο, προσκαλώντας μας σε ένα γλέντι με ρυθμό («Magia del ritmo»), ελευθερία («Quiero Libertad») αλλά και σιωπή («Como un silencio»)!

Η έναρξη της προπώληση του περιορισμένου αριθμού εισιτήριων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 μέσω της πλατφόρμας tickethour, οπόταν το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί το πολυπόθητο χαρτάκι για να απολαύσει ανεπανάληπτες στιγμές με τους Gipsy Kings, live on stage!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 7000 7066 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα moonlightshow.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η Ιταλία αρπάζει τη βίλα του Giuseppe Verdi για να την κάνει μουσείο

Η Ιταλία αρπάζει τη βίλα του Giuseppe Verdi για να την κάνει μουσείο

Η Ιταλία αρπάζει τη βίλα του Giuseppe Verdi για να την κάνει μουσείο