Φιλανθρωπική Βυζαντινή Συναυλία με τον Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Καβαρνό

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.5.2023
Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον Πολιούχο της Λάρνακας, Άγιο Λάζαρο, ενώ μέρος από τα καθαρά έσοδα θα δοθεί στο Κέντρο ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου.

Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου παρουσιάζει Φιλανθρωπική Βυζαντινή Συναυλία με τον Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Καβαρνό. Υπό Την Αιγίδα του Αξιότιμου Υπουργού Άμυνας Κ. Μιχάλη Γεωργάλλα. Φιλοξενεί ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Χρίστος Ορφανίδης.

Λάρνακα, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, στις 21:00.

Μια μεγαλειώδης συναυλία με βυζαντινούς ύμνους και χροιά ελληνική πλαισιωμένη με υπέροχες φωνές από τους καλύτερους ψάλτες της Κύπρου και της Ελλάδας. Η πολυδιάστατη οντότητα της μουσικής των αγγέλων συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας τροφοδοτεί με μουσικές και ήχους που γεννούν ενθουσιασμό και αναμνήσεις

Ο π. Καβαρνός δεν είναι μόνο θνητός με θεϊκή φωνή, αλλά ένας εμβληματικός καλλιτέχνης που αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο της βυζαντινής μουσικής. Πρόσφατα βραβεύθηκε από την UNESCO για την παγκόσμια προσφορά του στην διάδοση της πατρώας Ελληνικής μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ως μέλος της παγκόσμιας κληρονομιάς της βυζαντινής μουσικής κατόρθωσε να ανεβάσει τη βυζαντινή μουσική στα κορυφαία διαδικτυακά top 10 για τρεις ολόκληρες εβδομάδες πανευρωπαϊκά. Αξιοποιώντας τις γνώσεις του δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άριστη ποιότητα ήχου και εικόνας.

Με πάνω από 80 εκατομμύρια προβολές στα ΜΚΔ, η εμφάνιση του θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές υλοποιήσεις όλων των εποχών στην βυζαντινή μουσική.

Να αναφέρουμε πως η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον Πολιούχο της Λάρνακας, Άγιο Λάζαρο.

Μέρος από τα καθαρά έσοδα θα δοθεί στο Κέντρο ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου.

4542423822936405 insta001

Οργάνωση παραγωγής: Ευαγγελία Αλχασίμι

Μουσική: Νικόδημος Καβαρνός

Προγραμματισμός: Χρήστος Ζουρίδης

Διεύθυνση παραγωγής: Ευαγγελία Αλχασίμι

Σχεδιασμός αφίσας: Μάριος Θεοδοσίου

Παραγωγή: Ευαγγελία Αλχασίμι

Διοργάνωση: P.P. PETRIDES EVENTS LTD

Προπώληση εισιτηρίων: www.soldoutticktetbox.com και καταστήματα Stephanis Electronics

Γενική είσοδος: Από €15*

Ώρα έναρξης: 21:00

*Άνεργοι, Λήπτες Δημοσίου Βοηθήματος, Κληρικοί, Συνταξιούχοι, Φοιτητές, Μαθητές και στρατιώτες, δικαιούνται έκπτωση €5 στα εισιτήρια των €20. Αφού προσθέσετε τις θέσεις που θέλετε στο καλάθι αγορών τότε διαλέξτε την επιλογή «Redused» και η τιμή θα αλλάξει αυτόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η Ιταλία αρπάζει τη βίλα του Giuseppe Verdi για να την κάνει μουσείο

Η Ιταλία αρπάζει τη βίλα του Giuseppe Verdi για να την κάνει μουσείο

Η Ιταλία αρπάζει τη βίλα του Giuseppe Verdi για να την κάνει μουσείο