Εργαστήρι φωτογραφίας Η Φύση μέσα από τα "μάτια" του Φακού

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.2.2018

Η Νεολαία Οικολόγων-Young Cyprus Greens διοργανώνει ταχύρρυθμο εργαστήριο φωτογραφίας με τον κ. Takis Demetriades Photographic Club να μας εντάσσει στον κόσμο της φωτογραφίας.


Το εργαστήριο θα έχει ως κύριο θέμα την φωτογράφηση της φύσης με ειδικές αναφορές και παραδείγματα σε ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες από διάφορα μέρη της Κύπρου.

Για αιτήσεις συμμετοχής παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο παρακάτω google form μέχρι 23 Φεβρουαρίου: http://bit.ly/2nMLIFV

*Παρακαλούμε όπως φέρετε μαζί σας τις φωτογραφικές σας μηχανές.
*Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής από τον κ. Takis Demetriades Photographic Club
*Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;